Võrtsjärve enduro ja Tartu linna proloog 2013
Re: Võrtsjärve enduro ja Tartu linna proloog 2013
to mx 77 ---vöin maksta küll te trahvid kinni-"mul raha on" sest ma teen tööd selle nimel et raha teenida ja et suudan enduro tsiklit omada. Röhutan ka seda et vörtsu enduro rada on selline kus politseil poleks midagi öelda kui teatud kohtadest rattad käekörval üle tee lükkate.
Minu arust me veeretame iga aasta seda teemat juba 5 a järjest -----äkki oleks aeg enduro tsikkel löpuks muretseda nendel kel köige suurem probleem on, sest krossi rong on ju meil köigil juba läinud .
Ausalt öeldes on mul täitsa suva , kes tuleb ja kes ei tule--Vörtsu enduro on nagunii juba end töestanud ja 100 söitjat on alati garanteeritud ja need möned ,kellel köikide asjadega probleem on olge parem kodus ja ärge jumal eest raisake raha ,et tulete söitma. Tehke parem möni koosolek kusagil ,mis ei vöta raha ja saate rahulikult maailma asju rääkida.
See aasta mu suhtumine on nendesse virisejatesse töesti natuke suhtunud,kuna kopp on ees ,sellest jamast . Palun ärge tulge vörtsjärve endurole ---olge kodus ja ajage näpuga seadusi taga.
Minu pöhitöö komisjoni liikmena on siiski see aasta kahe täispika Vörts 1 ja Vörts 2 vöistluse korraldamine,teiste asjadega tegelevad teised liimed.
edu
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.