Võrtsjärve enduro ja Tartu linna proloog 2013

Teema algataja
lärm
Tänatud: 1 kord

Re: Võrtsjärve enduro ja Tartu linna proloog 2013

Lugemata postitus Postitas lärm »

Krt Mellale tahaks ikka veel agu anda :):) "loodan et sa Mella ei pahanda,sest sa pead mulle seekord ka müramõõtja välja ajama,muidu toimub sinu tsiklile selline kontroll et sa ei saagi läbi" :) , aga ennist väitsid et mis see enduro ikka on " et tiksud päev läbi tsikli seljas ja pöletad bensiini" mina vastaks sulle siin ,et ÄKKI PEAKS ÕIGE KLASSI VALIMA,kus tiksumisest asi kaugel on e1,e2,e3 näiteks.See aasta sul on vöimalus end töestada ja tulla teha E klassis esimene päev 3x70km ja teisel päeval 2x70km. Ja kui sa pärast ikka tiksumisest räägid ,siis vötan oma sönad tagasi.

Veel vastuseks eelmistele kommantaaridele.et minu teada on see sportmootorratta registri teema endiselt riigikogus arutamisel ja minu teada ei saa see komisjon küll kuidagi seda kiirendada,sest seda on minu teada mitu korda proovitud.

Mx 77 -- kui politsei töesti teeb selle eest trahvi et sul korralik number taga ,aga pole originaal ,siis maksan julgelt selle trahvi kinni.

see aasta 3 täispikka endurot ja hunnik ühepäevaseid enduro sprinte pluss möned ekstreem endurod- ei saa küll öelda et mitte midagi ei tehta ja istutakse niisma kotte laiaks.

edu köigile

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”