Võrtsjärve enduro ja Tartu linna proloog 2013
-
- Tsikkel: KTM LC4 Adventure/GasGas EC250
- Tänanud: 1 kord
Re: Võrtsjärve enduro ja Tartu linna proloog 2013
lärm kirjutas:Te mitte söitjad ja jutumehed tehke see töö ära jah ,minul on vaja natuke tähtsamate asjadega nagu Vörtsu enduro.
Ma pole kellegi peale pahane ----ostke pärast 5 aastat vaidlusi omale löpuks enduro tsiklid millega saate selliseid üritusi nautida ja samas saate ka krossidel käia kui huvi. Köik kes siin kaasa räägivad vöin pea panti panna et ükski siinsetest meestest pole krossi tsikliga kiirem kui enduroga krossi rajal. Seega müüge oma krossi kurgid maha ja soetage enduro millega saate igalpool muretult söita ja mis pöhiline ei pea enam muretsema kas saate endurol peale vöi ei...
Ma pean tunnistama, et ei saa aru, mida näiteks mina peaksin tegema? Ja kas kolm registrikõlbulikku enduurotsiklit on piisav?
Minu jutu sisu oli see, et on asju, mis on komisjonil tegemata. Seda ei saa keegi teie eest ära teha. Seni kuni on tegemata, leidub keegi, kes esitab küsimusi. Hea on, et esitab. See pole virin - küsimused olid ju täiesti kohased. Komisjonis olemine on vabatahtlik - kui ei taha teha seda, mis ala edasi viib, ei pea seal olema. Vaba maa ometigi.
Komisjonil peaks idee poolest olema tähtsamaid asju kui mõni võistlus - näiteks ala tulevik. Selle tuleviku kõige suurem oht on rohelist karva ning seda ohtu peab kuidagi haldama. Selle haldamise osaks on näiteks müra kontroll, aga ka rehvide valik. Sellest sõltub see, kus me näiteks 5 või 10 aasta pärast sõita saame - kui saame. Aga et me oleme sellest kõigest nii kirjalikult kui suuliselt korduvalt pajatanud, siis ei ole mõtet seda arutelu siin jätkata.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.