Liikluskindlustus
-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
Re: Liikluskindlustus
Spoiler
madz_ZX-9R kirjutas:rääkisin kindlustuse töötajaga... firmadel on omad riskikoefid ... põhimõtteliselt samad mis olidki...AGA .... mul nt hetkel 0.4 Ingeses... kui lähen aga If'i tõuseb see kas või 1.2 peale kohe... kuna olen uus klient.... tagasi tulles Ingese saan juba 0.6 umbes... kuna olen korra ära käinud... eks istuge ühes seltsis ning saate kuldkliendi soodustuse
p.s. Oma silmaga hiljuti nägin nende arvutis minu nime taga 0.4 koef !
Hea müügitöö siis. Mõlema tsikliga tilberdan iga kevad eri seltsi - ei ole mingit hinnatõusu küll märganud. Koefitsentide näitamise ajal oli 0,4 vs 1,2 väga räige hinnavahe ikka. Mis ei välista, et seltsid oma tarbeks mingit koefitsenti peavad. Lihtalt ei näidata (ka poliisil) seda juba jupp aega.
Inges ja Ergo on nt mõlemad endised odavseltsid, kes vahepeal on veidi "ära keeranud". Olin kunagi pikalt autode ja ratastega Ergo klient, kuna oli soodsaim. Siis järsku tuli ca 2x hinnatõus. Suhtlesin sealt mingi töötajaga ka, kes mingit ebamäärast möga mulle telefonis ajas. Hääletasin siis jalagadega ja kummaski nendes pole enam kindlustanud.
Nt ühe odavaima - Gjensidige'ga oli küll meeldiv kogemus, kui mu autole tagant sisse sõideti. Tüübid tulid bussiga ise järgm päev kohale, sealsamas bussis laua taga vormistati paberid ja asi sai kiiresti korda. Ingese tõttu olen ma üks aasta Liikluskindlustusseaduse pähe õppind - need raisad ajasid mulle ikka sellist jama, et paha hakkas. Kui seadus endal selge, ei saa keegi naljalt ikka pähe istuda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.