Kreekasse aprillis 2013

Kasutaja avatar

CB500

Re: Kreekasse aprillis 2013

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Omast kogemusest, liiga vara stardid. Krdi-krdi külm on! :) Üks asi on siin linnavahel kärutada, aga päev otsa sõita selle (tõenäoliselt) mõne soojakraadiga on ikka hoopis midagi muud. Üleelmine kevad startisin teisel mail Tallinnast Itaalia poole, oli vist +5c, juba Pärnus panin selga kõik särgid mis mul olid +ajalehe jope alla. Ikka oli külm, isegi väga, ja sel rattal oli käepidemesoendus ka, ilma oleks küll näpud "lukustunud" vist. Leedus oli lumi tee ääres maas 5cm, teed olid õnneks kuivad ja paljad. Esialgne plaan läbi Poola sõita lendas prügikasti ja läksime Klaipedast laevale mis viis meid Saksa Puttgardenisse. Hiljem saime teada, et Poolas olid lumetorm ja sahad väljas samal ajal, tõenäoliselt oleks lihtsalt pidanud paar päeva kuskil ilma paranemist ootama. Laevasõit kusjuures oli suht mõistliku hinnaga(kahene kajut ja ratas), oli selline DFDSi kaubalaev, milles ka umbes paarkümmend kajutit. Saksas laevalt maha tulles oli juba tunduvalt soojem, tervelt +7c. :) Mida lõuna poole edasi, siis läks ilm ka soojemaks paari kraadi kaupa. Münchenis oli täitsa ok juba.

Ma arvan, et bensukanistri võid küll koju jätta. Tasulistel teedel saab ilmselt kaardiga ka maksta, aga soovitan sulas arveldada, saad kiiremini.
Kui Horvaatiast läbi juhtud sõitma, siis seal kindlasti kodumajutus(sobe). Kreekas peaks/võiks ka ilmselt wifi olla. Kui raha pole euro, siis ise olen tavaliselt Eestis vahetanud mingil määral või maksnud kaardiga, saab ka "seinast" võtta vajadusel, eks teenustasud on siis ka muidugi :wack:

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”