Tahaks kangesti krossi/enduro ratast. → Re: Tahaks kangesti ratast.
Re: Tahaks kangesti ratast.
madjs kirjutas:raunts kirjutas:Mul ja teemaalgatajal läheb "tahtmine" suht samasse kanti. Ma nüüd ei tea kas ma hicjackin teemat või mitte aga olen suht samadel suunitlustel vaadanud järgmiseid rattaid : Yamaha XT600E 91, Suzuki DR650R, Aprilia Pegaso 650 ja BMW F650 ja üks KLR oli ka vahepeal müügis. Igatahes siiani jääb ikka nagu Aprilia ja BMW juurde asi, kuna suudavada nad metsavahet sõita ja ka asfalti. Ja just sellepärast, et asfaldi peal nendega vähe mugavam sõita kui XT, DR'i või KLR'iga. KLE 500 jääb arvatavasti lahjaks.
Kui viitsid KLE pöördes hoida ei jää ta eelmainitud ratastele võimsuse poolest kuidagi alla. Originaal nukkadega kle kipub 9000rpm juures ää minestama, kui viitsida sinna paigaldada gpz nukad siis käib üle 10000 rpm ilusti ja maanteel 180+ kiirus ka võimalik välja lüpsta kui peaks selleks vajadust olema.Mootori iseloom vast pigem bikelik tegu minu arusaamise järgi pooleks saetud tonnisega. Kle puhul meeldis mulle ka käigukast, käike üles lapates pole vaja siduritrossi kulutada. Pegasol ja f650 on mootor sama, Rotax.
Mootoritel üks väike vahe on. Pegasol 5 klappi, bemmil 4. Ei tea, kas laseb paremini hingata mootoril vm.
Igatahes, kui on tahtmist Pegaso metsa viia, siis peab kindlasti korralik rehv all olema. Mul olid ees ja taga Metzeler Tourance'd, mis ei kõlba selliseks asjaks üldse. Metsas oli sõitmine väga raske ja liivast ei hakka rääkimagi üldse. Siin pildil olukord, kuhu sattusin u 200 km sõitnud, pmst tutika tagarehviga: https://www.box.com/s/3zxcqbhimm5k7gasvd3d
Sellest august kangutasin ratast välja nii, et soolikas oli meeter tagant väljas pärast
Aga asfaldil oli täitsa hea selle rehviga.
Minu silmis sobib Pegaso juba oma kaalu poolest pigem ikkagi asfaldile ja kruusale.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.