Aigar Leok
Moderaator: Moded
Re: Aigar Leok
kui keegi veel märganud pole, siis nüüd on eesti motomeestel ka lisaks üksikutele etapivõitudele näidata ette ka medal pika MM sarja kokkuvõttes. Ja seda tegi Aigar juba teisel võistlushooajal selles enduuro MM sarjas osaledes. Ülikõva hooaeg, -lisaks MM kolmandale kohale ka Euroopa Meister ja selleaastase Paikuse Enduuro võitja ![]()
Möku kirjutas:kui keegi veel märganud pole, siis nüüd on eesti motomeestel ka lisaks üksikutele etapivõitudele näidata ette ka medal pika MM sarja kokkuvõttes. Ja seda tegi Aigar juba teisel võistlushooajal selles enduuro MM sarjas osaledes. Ülikõva hooaeg, -lisaks MM kolmandale kohale ka Euroopa Meister ja selleaastase Paikuse Enduuro võitja
Tahtmata vähimalgi määral vähendada Aixi saavutuse suurust ... siis selline MMsarja kokkuvõttes saadud medal on Eesti motospordis olemas juba aastast 2004. Tol aastal võitsid Are Kaurit ja Jürgemn Jakk külkade MMil 3 koha. Lisaks on eesti külkamehed korra VÕITNUD rahvustekrossi .. ja korra olnud kolmandad. Saavutus millele soolomeestel pole midagi vastu panna.
Vatnii!!
Nutcase .. Cracked Craniums MC
-
mx77
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 440 korda
- Kontakt:
Tahtmata küll kuidagi vähendada seda, et külkamehed on kõvad sellid, kes sellise monstrumiga krossirajal sõidavad, on külgkorvikrossi kandepind võrreldes soolodega siiski suht olematu ka euroopas, rääkimata maailmast.
Tahtmata vähemalgi määral tähte närida
siis Möku unustas mainimata, et tegemist on enduuro MM medaliga mida tõesti Eestil siiani ei ole. Aga kunagi hallil ajal sõideti ka külkadega enduurot Eestimaa pinnal.
Olid ajad...
-
Loff
- Tsikkel: Husq TE610, Kawa VN750, XR600R
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 37 korda
- Kontakt:
Tundub nii! ![]()
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Honda XR600R '92
Vägagi tubli Aigarilt,edu ja õnne talle edaspidiseks. Mis aga puutub korvimeestesse siis minu teada korvimehed on ka SSSRi ajal soolomeestest rohkem medaleid Eestile toonud ja ülikõva mees on kes peab kasvõi ühe ringi hea sõitja korvis vastu. Proovi mx77 järgi.
-
mx77
- Kontakt:
leib kirjutas:Vägagi tubli Aigarilt,edu ja õnne talle edaspidiseks. Mis aga puutub korvimeestesse siis minu teada korvimehed on ka SSSRi ajal soolomeestest rohkem medaleid Eestile toonud ja ülikõva mees on kes peab kasvõi ühe ringi hea sõitja korvis vastu. Proovi mx77 järgi.
Olen proovinud, ei miskit koledat ega väga imelist.
Kui nii siis müts maha aga ei usu millegipärast sest olen näinud väga tugevaid poisse sinna puuri minemas ja vaatepilt pole just naljakas olnud
.
-
mx77
- Kontakt:
Ega sellel korvis istumisel pole mootorrattasõiduga midagi pistmist. Minu puhul ehk mäesuusk, lumelaud ja surfamine aitasid pigem kaasa.
Kes roolis oli, kui saladus pole?
mx77 kirjutas:Ega sellel korvis istumisel pole mootorrattasõiduga midagi pistmist. Minu puhul ehk mäesuusk, lumelaud ja surfamine aitasid pigem kaasa.
-
mx77
- Kontakt:
leib kirjutas:Laual liuglemisel màest alla ehk nats tasakaal aga KÄED?
Ühe ringi ikka kestab
.
Tegelikult kui ikka jalgadega suudad põhitöö ära teha, siis kätel vähem koormust.
-
2stroketaliban
- Tsikkel: Suzuki RM250K8
- Kontakt:
Huvitav lugeda, et alati krossist rääkides arvatakse kiiruse taga peituvat "tugevad käed" ![]()
CZ500.. Cagiva wmx250.. KTM sx250.. Yamaha yz250.. Yamaha yz125.. Suzuki rmz450.. Suzuki rm250.. Suzuki rmz450.. 450.. 450..jne
2stroketaliban kirjutas:Huvitav lugeda, et alati krossist rääkides arvatakse kiiruse taga peituvat "tugevad käed"
Huvitav ikka...
Las Leokid räägivad, palju liidukoondises laagrites olles, pidid nad kükke tegema... kas oli mingi 200 ilma raskuseta ja 100 oma kaaluga? Proovige järgi poisid...
Ja seda nõudis endine krossiäss Hudjakov või Moiseejev, kui ma õigesti mäletan... Kunagi taneli isa rääkis nendel teemadel... ![]()
kuidagi igavaks kisub meil Aigariga. Igal MM etapil ronib poodiumile.
http://sport.delfi.ee/news/auto/eesti/v ... d=66115408
Aga uudne on see, millise elegantsusega muidu hirmus pullimees Aix seal poodiumi peal sellest shampapuistamisest eemale hoiab ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.