Sinu halvimad ideed tsikliga

Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

Re: Sinu halvimad ideed tsikliga

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Üle pika aja üks teema, kuhu ei saa jätta kirjutamatta.

10 aastasena siis sai üle mindud võrrilt mopeedi peale. Selleks juhtus olema tuttava naiste jawa. Kõige püssim oli see, et tal oli 3 käiku mistõttu, sai kõigile deltadele ja asjadele lõppkiirusega ära pandud.

Ega ma algul ei teadnudki, et tal kolm käiku on, kui ma kogematta esimeselt kolmandale tõmbasin. Ise mõeldes, et ra-sk kus venib, sõber paneb deltaga täpiks. Ohh imet pärast paari km-i panin ma tast nii kiiresti mööda, et tal suu lahti vajus.

--------------------------

Kolmas käik avastatud ja nüüd sai küladeedel autodest mööda kimatud. Siis tuligi mingi uhke BMW, mõtlesime (sõber oli sabapeal), et jõle pull paneks mopeediga täiega mööda. Sõber ütles, et ta hüppab maha, et mine pane bemmist mööda. Sõber hakakb asendit võtma, et väikse hoopealt maha hüpata. Mina vaatan, et ai kurjam BMW pani gaasi põhja enam teda kätte ei saa (oli tulnud küladeele rallitama). Panin siis punni uuesti põhja. Sõber aga võttis asendit sisse ja siis, kui maha hüppas avastas, et kiirus on vähe suurem, kui ootas ja jalad sellise kiirusega kaasa ei suuda käia. Sai ilusad armid põlvedele ja kätele.
"Ära hüppa maha sõitvalt tsiklilt!"

-------------------------

Järgmine oli CZ krossikas. Sai garaažis seda putitatud. Tal on toruraam, et mootori alt, tuleb kaks toru läbi. Seeläbi sai teda alati hoitud tuhaplokil ja mõnel puutükil. Oli midagi vaja mootori alt vaadata, kuna pakk on all, siis tuli ratast kallutada ja seejärel veel natikene rohkem kallutada, kuni lõpuks muutus krossikas liiga raskeks ja maandus lenksuga täpselt ema auto esitiiba. Vaatepilt ei olnud meeldiv.
"Ära kalluta tsiklit auto poole!"

-------------------------

Cz sai korda ja sai kõvasti ringi peenestatud. Kevadel suurvee ajal sai siis põllupeal kimatud. Põld oli pehme ja mudane. Sõitsin rajalt natikene kõrvale ja tagaratas vajus korralikult pooleldi mutta. Mõtlesin, et jõle kihvt, kui kaapsuga minema lasen nii, et 20 meetrine lendav muda rivi taga. Punn põhja, sidur lahti. Tagaratas oli paigal ainult kett liikus tagumise hammaka peal. Sai hetkega üle käidud ja seejärel gaas põhjas lenksust kinni hoitud pani tsikkel minema. Mõne meetri pärast vajusin ühele küljele ära.
"Kui ratas on korralikult mudas kinni, siis ei ole soovitav täiskaasiga kohapealt lahkuda!"

------------------------

Vanus tuli juurde ja oli vaja poosetama tänavatel hakata. Sai NSR125R muretsetud. Loomulikult oli sõbrale vaja uhkelt maja ette saabuda nii, et tolmupilv üleval. Maja ees tal kruus ja kui hoog juba piisavalt väike mõtlesin, et vajutan mõlemad pidurid põhja ja libisen ilusti meetri kruusa peal rattad blokis. Tuli välja, et pärast esipiduri rakendamist sai hetkega sõbra nina all külili käidud ja ilusad suured kruusakivid kraapisid mu ilusat plastikut.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”