Bikerite mobiilne rakendus?

Kasutaja avatar

Bad Boy
Tsikkel: jah
Tänanud: 45 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Re: Bikerite mobiilne rakendus?

Lugemata postitus Postitas Bad Boy »

Kiibistada pole küll enam kedagi vaja, enamus on nagunii jälgitav (mobla, neti logid, kaardimaksed, kliendikaardid jne) ja teine osa jutustab juba ammu oma tittede potilkäimisest tervele maailmale :mrgreen: Ka praeguse posti kirjutamist jälgib BBelements ja Google Analytics

Sakslastel oli miski hea app bikeritele olemas. Nime ei mäleta aga olid peal Alpide head sõiduteed, vaateplatsid, biker friendly hotellid ja miskit veel.
Igatahes mina kasutaks sellist appi kus oleks peal näiteks hetkel käivad teeremondid, kasutajate soovitatud söögikohad ja teeäärsed kohvikud, motopoed, help list ja ka näiteks Eesti vaatamisväärsused ja lihtsalt ilusad kohad. Sõitmas käiakse ju nagunii kambakesi ja hea kui tead mis sul ka tee kõrvale jääb. Ise mitu korda teinud sirutus peatusi kusagil teeääres teadmata et võsa taga on tegelt ilus tiik koos mõisaga..
Head sõiduteed võiks kah olla kuidagi märgitud seal ja kasutajad peaksid ise saama muuta ja kommenteerida asju seal.
Näiteks sattun ma täitsa kogemata motikaga Tartu ja ei tea millega vabat aega sisustada ja viimati olin seal miljonaastat tagasi siis oleks hea vaadata näiteks millist kohta motoputukad söömiseks soovitavad, kas on seal toit hea või motikas kohe söögilaua kõrval jne.. ja kui kusagil teepeal mäos on otsustatud üleöö asfalt maha võtta siis teaks kah sellest ja sõidaks teist teed sinna..
Mingit äppi teha et vaadata teemat "õhtust sõidukaaslast" on mõttetu, moblaga saab väga edukalt ka niisama seda teemat vaadata..
Ei tasu unustada ka asja et igasugused pidevalt onlines olevad asjad söövad akut, eriti kui asukoha positsioneerimiseks GPS on sees..
Nii et hea app sööb vähe akut ja töötab ka offlines.
aga need kõigest minu mõtted :P :D

http://badtolka.tumblr.com

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”