Mis sa oma tsikliga eile/täna tegid? → Re: Hooaeg algas...
-
davidsoniharald
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Re: Hooaeg algas...
Mul see aasta ei ole nagu hooaeg läbi saanudki. Sügisel tõi isa (63 aastat noor!) tsikli mulle UKsse järgi ja nii olen ma siin talv läbi sellega tööl käinud. Sõit kestab alla kümne minuti. Kõige külmem on olnud miskit 10-11 kraadi miinust. Vihma on ka saanud kõvasti. 5cm lumega olen ka tööl käinud, ei olnudki kõige hullem. Kui pigalt minema saada siis on üllatavalt stabiilne sõita. Tööl on tsiklitele eraldi parkla otse sissekäigu kõrval ja see ei ole teps mitte tühi. Sõitjaid jagub iga ilmaga. Autojuhid peavad pool kilomeetrit jala viskama parklast
.
Ma ise ei soovitaks suure rattaga talvel sõita. Lühikeste otstega ei soojene mootor korralikult üles ja teesool ajab kõik rooste. Üks vanem töökaaslane sõidab miski vana 2T 100 kuubikulise Yamahaga, see on õige pill talvesse. Ökonoomne, odav ja sul on siiralt ükskõik kui see roostetab. UKst toodud rataste suurim mure on rooste. Alumiiniumosad lähevad esimesena. Ei soovita siit üle viie aasta vana pilli osta.
Kõik aastad ei ole vennad ja kui eelmine kevad oli märtsi lõpus 26 kraadi sooja, siis praegu on kaks kraadi külma.
. Niipalju siis mu kaunist tsikliga mööda UKd tuuritamisest. Mais paugutan koju tagasi. Ohutut hooaja algust kõigile! ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.