Streetmoto Orienteerumissari 2013

Loadära
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Streetmoto Orienteerumissari 2013

Lugemata postitus Postitas Loadära »

Et mida rohkem seda teemat siin nüüd lugenud, siis aina enam endalgi kipitama hakanud soov laadset orienteerumisüritust järgi proovida...on niiehknaa plaan enda DR ka nüüd lõpuks peale paari aastat võsa vahel hiilimisi arvele võtta, et saaks vajadusel ka stressivabalt üldkasutataid tänavaid tarvitada.

Aga kuna kogemus laadse üritusega 0, isegi kiibitsema pole sattunud, siis paar küsimust selle ratta tehnoseisundi kohalt, juhendis küll kirjas, et peab vastama LE nõuetele vms...aga kui peensusteni seal neid asju urgitsetakse?
Ennast siis see kruusa-metsa klass just huvitaks. No et kui nii 70% teedel liikumist ikka, siis ilmselt suunad-peeglid oleks mõistlik külge tagasi keerata ?
Ja sumbuti [Motobot: õige on "summuti"], see mul originaal kat.juraka asemel miski pisem otseläbi pütt, hääl muidu selline mõistuse piires ja päris tuld ei sülita...et sellest takistust ei tehta?
Ning kui rehvid nn "kärnad"? Ma ei oskagi öelda, kas need nüüd on kuidagi ka tänavalegaalsed või ei, pole pidanud siiani pead valutama sellega :) Igatahes Dunlop Geomaxi nimelised hetkel alla sattunud, taga miski MX51oli vist see mark, ees Enduro nimeline...muidu DOT nr on küll peal ja miski FIM tähis oli ka, kas see minuarust kuskil arvestuses tähendas tänavalegaalsust?

Tänud ette, kui keegi kogenum veidi valgustaks. Muidugi ma saan aru ka, kui selliseid isegi mõistuse piires "silma kinni pigistamisi" ei taheta võibolla siin foorumis päris otse välja ka öelda, aga siis kuidagi "ridade vahelt" väikesed vihjedki oleks abiks vms :)

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”