Sinu halvimad ideed tsikliga
Re: Sinu halvimad ideed tsikliga
Olin 13 ja jaurasime tuttavatega kuskil põllul, kui üks kamraad pakkus lahkesti oma rollerit proovida. Kuna polnud kunagi varem ühegi mootoriga kaherattalisega sõitnud, aga tahtsin ikka äge olla, võtsin veel ühe preili taha istuma ja nii me kenasti seal ringi kärutasime. Hakkasime ülejäänud seltskonna juurde oma ringiga tagasi jõudma, kuid pidurdamise asemel keerasin miskipärast gaasirutskat peale ja leidsin otsasõiduks AINUKESE asja, mis seal põllul oli - valge žiguli. Ratas maandus kenasti auto vasakus esikoopas ja mina oma esihammastega esiklaasis. Rahval oli nalja kui palju, roller oli mõlkis, autol olid kraapsud-kriimud ja minu üks esihammas pooleks. Rollerijuhile maksin kahjude hüvitamiseks 300 krooni ja žiguli omanik ei tahtnud sentigi - vist hakkas kahju. Vanematele ütlesin, et esihammas murdus jalgrattaga kukkudes. Rohkem pole seda seltskonda näinud ja ega nad õnneks mind ära ka ei tunneks. Häbi on ikka suur
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.