Sinu halvimad ideed tsikliga
-
- Tsikkel: Joone all on miskit
- Tänatud: 13 korda
- Kontakt:
Re: Sinu halvimad ideed tsikliga
Ei ole just halvimad ideed, aga kaks enda meelest üsna naljakt lugu, mille oma kodukale juba mõnedki aastad tagasi kirja olen pannud. Saagu need siiagi, äkki keegi saab muiata.. ise sain uusesti lugedes küll päris palju:)
Kord oli selline lugu, et järgmine päev peale väikest hooldust õlivahetuse jm näol muutusin veidi murelikuks. Nimelt avastasin Hondast möödudes lekke.
Kas on õli või jahutusvedelik, see oli vaja kohe järgi uurida, niisiis kummardusin ruttu probleemi ligi, näpp sisse ja nuusutama. Aru ei saanud. Nuusutasin veel ja hõõrusin näpu vahel. Imelik. Vist maitsesin ka, et kas on magus (jahutusvedelik), või viha (õli). Aru ei saanud. Siis aga hakkas silma kaslane, kes samas ligidal aeglaselt ringi õõtsus. Saba püsti ja kaugelt näha.. isane. Tõehetk saabus just siis, sest lekke koha kõrgus rattal vastas just ja kohe kiirel vaatlusel kassi märgistusveliku ava kõrgusega. Väike lõhn saabus veidi hiljem.
Selle väikse asja pärast ei saanud ju kaslase peale pahane ka olla.. ratas oli vähemalt korras
See lugu juhtus ajal, mil ma akvaariumipoes töötasin . Tänu sellele kulges minu tööelu ja rütm kenakese graafiku järgi, niiet tihti tuli ette, et vabad päevad olid nädala sees.
Ühel sellisel päeval mina siis garaazis STle miskit lisanäidiku korpust nikerdasin.
No ja läks nii, et selle töö käigus võtnud kätte arvestatavalt terava vaibanoa ja sellega siis pingsalt plastikut töötlema asusuin. Töö sai tõsine ja nõudis korralikku kägarasendit, et lõige saaks tehtud. Ja üldse on ju ka kaval põlve kohal noaga vehkida eks. Selle pingutsue juures juhtus aga väike lipe, mille käigus terav raud sirtsti korra põlve riivas. Asi oleks tavalise väikse enesesõimuga piirdunud, kui vaid lõige poleks sattunud just põlve juurde. Haav üsna väike, pikkust vaevalt sent, küll ehk veidi sügav, aga ei midagi, millest oleks tasund pikemalt juttu teha. Asja tegi eriliseks aga see, et põlve piirkonna liikuv ja pingutuv nahk ajas asja pisut inetuks.Olukorda veidi hinnanud, otsutasin, et siia tuleks lasta üks niit panna, muidu hakkab liialt toimetamist segama. Et iga kord kui põlvest kõverdada, justkui pisike veretav silamke oleks avanenud seal, nõme noh. Rahulikult tegin veel mõned toimetused, panin asjad ära ja alles seejärel sõitsin päris muretult traumapunkti.. et üks õmblus paluks.
Olin üsna valmis kohaliku personali küsimusteks seoses sellega, et ilmub tegelane keset tööpäeva ja nõuab õmblemist. Vaja ju kohe tööõnnetust vormistama hakata. Ja just nii läkski. Et kuidas juhtus, tööl juhtus jah jne. Need jutud lõikasin üsna ruttu lühikeseks. Kindlameelse lausega (õigust on ju lihtne rääkida) teatasin nagu asjad olid. Et siis vaba päev, oma asju ajasin, väike vääratus, palun nüüd see niit siia jah.
Aga nüüd järnes midagi täiesti ootamatut.. Ilma mingi liigse emotsoonita teatas vanem tohtriproua täiesti ametlikult ja tõsiselt: "No selge, hakkame siis politseile avaldust kirjutama, kes ja kuidas teid noaga lõi." Täpselt nii ütleski! Hetk täielikku üllatust, siis käis hetkeks peast läbi "WTF sa vanamutt sokid!!" Jäädes siiski viisakaks ja rahulikuks uurin, et milles nüüd küsimus, ma just seletasin, et olin üksi garaazis, vaibanuga jne. Selle peale teatab tädi, et see haav ei näe nii välja ja kohe sekkub politsei ja kirjutagu ma avaldus jne. Ja lisaks, et me teame küll ja näeme siin selliseid asju tihti. No pagana pihta, kas tõesti käib teil siin tihti ohvreid, keda on kääbus põlve pussitanud, pärin mina vastu ja seletan veel aeglasemalt ja veidi paluvas toonis. Et vaadake nüüd, niimoodi istusin, põlve kohal lõikasin, tera libises ja näete, klapib ju. Kui see seletus ei sobinud, hakkas mulle tunduma, et see väike lugu ei lõpe siiski nii lihtsalt, kui olin lootnud. Niit oli selle seletamise peale ammu sisse pandud ja nagu ma isegi arvasi, tõesti ühest pistest piisas ja põlv sai hea. Kuna kirjutan seda lugu aastaid hiljem, siis on mul loo lõpuosa veidi meelest läinud. See mitu korda ma veel pidin seletama ja loo olematut kriminaalsut tõestama. Päris kohe ma minema ei saanud, aga avaldust ka siiski kirjutama ei pandud. Aga ilmselt nii neid kuritegusi siiski lahendatakse, et vaja ikka kohe jaole saada enne kui haav jahtub. Imeline entusiasm:))
Kk
ST1100N
XL600R
R1100GS
STS Pelikan MK I
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.