Pisut pikemalt PayPalist
-
Vaiko21
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI Shrine
Re: Pisut pikemalt PayPalist
Hurt kirjutas:https://www.paypal.com/webapps/mpp/buyer-protection
Buyers must raise a dispute within 45 days of a single PayPal payment for the full price of the item. If no satisfactory response is received from the seller, a claim must be filed within 20 days of raising the dispute
Saan ma õigesti aru. Kui ma ostan kaupa ja tasun PayPaliga. Kaup aga ei jõua kohale, siis mul on aega tasumise päevast 45 päeva, et esitada nõue. Nõude esitamise päevast alates on müüjal aega 20 päeva esitada tõendid, et kaup on tegelt kohale jõudnud ja kui ta seda ei suuda teha, siis kantakse mulle raha tagasi?
Ootan Saksast ühte pakki ja DHL-i järgi sitsib see pakk juba 2,5 nädalat Lätis. Lätti jõudis ta 3 päevaga. Kole karvane tunne on et kuuevarbalised on paki ära kaotand. Müüjaga ka juba suheldud, lubas DHLile ora persse ajada. Mõtlengi nüüd, et ootaks veel ühe nädala, siis natuke üle 30 päeva täis ja kui pakk ikka Lätis, siis esitaks nõude.
On mu mõttekäik õige?
mõttekäik on õige kuid mina soovitan eelnevalt pöörduda veelkord kauba müüa poole.
Selgitada talle olukorda, et kaup pole sinuni jõudnud ja paluda teha paypal tagasimakse. põhjus lihtne raha kantakse sulle tagasi kohe.
Muidu pead ootama 20päeva + 14päeva ja lisaks panga 30 päeva
Ural IMZ 8.103-10 Originaal miilits 1990
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.