Kohustuslik kindlustus, milline firma parim?
Ütleme siis nii, et ma loodan et te Kubelased (ja kõik teisedki) kellegagi avariid ei tee..Virago535 kirjutas:Mu meelest ka pole oluline milline firma, kui tegemist kohustusliku=riiklikult kehtestatud kindlustusega-reeglid on kõigile firmadele ühised. Vaid hind määrab. Või ma eksin? CB500, ehk kommenteerid?
Hans
Esiteks tahab nordea kõik sendid ka kirvega pooleks lüüa.. s.t. senikaua kuni kindlustus hinda alla tingib, seisab teie sõiduriist niisama, lihtsalt seisab... Enne garantiikirja saatmist reeglina varuosasid ei tellita. Teiseks jätsid vanasti ka nende maksmiskombed remofirmadele soovida.. vaevalt et nad siiski korrektselt asju ajavad kui on tarvis sõiduk omanikule välja maksta.
Seaduse järgi on neil otsuse langetamiseni aega vist 30päeva ja olen kokku puutunud juhusega kus kindlustusselts seda ka ära on kasutanud stiilis "selle otsuse langetamisega on veel aega.." = sõiduriist seisab ikka niisama!!
Niipalju siis telgitagustest, see on küll 2a vana info, aga kui seal suuremat verevahetust toimunud pole siis ma sealt midagi paremat ei loodaks.
Pealegi minus ei tekita usaldust firma mis nii tihti omanikku&nime vahetab.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.