Tasuta kiiver Tallinna Motodepoost (1.03-16.03.13)

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

MOTODEPOO
Kaupmees
Tänatud: 46 korda
Kontakt:

Re: Tasuta kiiver Tallinna Motodepoost (1.03-16.03.13)

Lugemata postitus Postitas MOTODEPOO »

mototydruk kirjutas:

ja mina olen mõelnud, et miks ma olen nii lammas, et üldse äri teha ei oska..mu arust tublid, kes oskavad lambaid nagu mina ära nö. lollitada/kasutada :) Õnneks ma selle ohvriks ei ole läinud, sest mulle ei meeldi sigrimigrikiiver :) Olgu krt 1 värv ja see olgu must :)

Ei saanud kahjuks täpselt aru milles see "lollitamine/kasutamine" ilmnes ? Kas selles, et 100 eurosele ostule andsime tasuta IXS kiivri kaasa ? Või selles et kampaania jäägid realiseerisime 15 euroga ? Või selles, et tegu oli mõned aastad letis seisnud kasutamata kiivritega, mida äraviskamise asemel jagasime ostule kaasa, et antud ala harrastajaid omalt poolt toetada ? Me ei ole minu teada kunagi tarbijat petvat kampaaniat korraldanud ja ei plaani ka. Pole meie ärimudel.

Kui keegi tunneb, et antud kampaania raames teda õhutati tasuta kiivri näol teostama 100 eurost tarbetut ostu, siis maksame raha tagasi kõikidele soovijatele ostutseki esitamisel ja kauba tagastamisel.

Kasutaja avatar

Andrea
Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
Tänanud: 35 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Andrea »

MOTODEPOO kirjutas:
mototydruk kirjutas:

ja mina olen mõelnud, et miks ma olen nii lammas, et üldse äri teha ei oska..mu arust tublid, kes oskavad lambaid nagu mina ära nö. lollitada/kasutada :) Õnneks ma selle ohvriks ei ole läinud, sest mulle ei meeldi sigrimigrikiiver :) Olgu krt 1 värv ja see olgu must :)

Ei saanud kahjuks täpselt aru milles see "lollitamine/kasutamine" ilmnes ? Kas selles, et 100 eurosele ostule andsime tasuta IXS kiivri kaasa ? Või selles et kampaania jäägid realiseerisime 15 euroga ? Või selles, et tegu oli mõned aastad letis seisnud kasutamata kiivritega, mida äraviskamise asemel jagasime ostule kaasa, et antud ala harrastajaid omalt poolt toetada ? Me ei ole minu teada kunagi tarbijat petvat kampaaniat korraldanud ja ei plaani ka. Pole meie ärimudel.

Kui keegi tunneb, et antud kampaania raames teda õhutati tasuta kiivri näol teostama 100 eurost tarbetut ostu, siis maksame raha tagasi kõikidele soovijatele ostutseki esitamisel ja kauba tagastamisel.

Usun, et mototydruk kirjutas oma teksti vastuseks sellele lingile: http://www.soov.ee/laanemaa/Uus_motokii ... m?ca=1&w=3

Suzuki SV650 S 2001 -> Yamaha YZF750R 1995 -> Aprilia RSV 1000 Tuono 2003 -> Ducati 999 Biposto 2005 -> Ducati 1098 Streetfighter S 2009 -> Ducati Diavel Carbon 2011 -> Aprilia Tuono V4R APRC 2012 -> KTM SuperDuke 1290 R 2015 -> Kawasaki KX250F 2008 -> Aprilia Tuono V4R APRC ABS 2014 -> Aprilia Tuono V4 1100 RR 2017 -> KTM Superduke 1290 R 2020 -> Ducati Streetfighter V4 2020 -> Ducati Streetfighter V4S 2021
Kasutaja avatar

MOTODEPOO
Kaupmees
Tänatud: 46 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas MOTODEPOO »

Siis sain valesti aru, vabandust.

Kasutaja avatar

...punkt
Tsikkel: KTM RC8 R, Honda CB1000R

Lugemata postitus Postitas ...punkt »

Tere. Kas Tallinna Motodepoos muidu tsikli numbrimärgi alust ka leidub?

Kasutaja avatar

Teema algataja
korben

Lugemata postitus Postitas korben »

Leidub ikka, tulge aga läbi.
:bsmile:

Kasutaja avatar

mototydruk
Tsikkel: Kawa

Lugemata postitus Postitas mototydruk »

Motodepoo..jaa ma pidasin silmas seda ärimeest Soov.ee-st. :) Teie firma kampaania oli väga pro (Y)

Kawasaki EX 250, Honda CBR 600f, Yamaha Virago 1100cc ajutine kasutaja suvi 2010, Kawasaki gtr 1000 cc, Honda Magna VF 750, Honda CBR 600 F2, Kawasaki Vulcan 750cc
Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Lugemata postitus Postitas pühak »

mototydruk kirjutas:

Motodepoo..jaa ma pidasin silmas seda ärimeest Soov.ee-st. :) Teie firma kampaania oli väga pro (Y)

Sellised kampaaniad on igati teretulnud. Peale soodsa motovarustuse hankimise võimaluse korrastavad need ka turgu, sest pikapeale kaob ära eraisikute "ärimudeli" mõte rabada kuskilt Euroopast vms kohast kaasa hunnik soodsalt saadud laojääke, mida vaheltkasuga lehekuulutuse abil müüa. Minu respect igal juhul Motodepoole. (eelnev jutt pole mingit moodi seisukohavõtt Soovi kuulutuse olemuse kohta, vaid lihtsalt möla iseenda tundmusliku kaemuse mätta otsast)

Esimene tagasiside kiivrite kohta on saadud, et peas pidid mugavad olema. See on muidugi subjektiivne, sest kolbad on kõigil natuke erineva kujuga. Kiivrialuste detsibellide ja ventilatsiooni toimivuse, kiivri voolujoonelisuse jms kohta saab kogemusi jagada vast mõni aeg peale lume sulamist, kuigi üks sugulane tegi oma külgkorviga Iž 56-ga linnasõite pool talve. Loodan, et keegi kiivrile (crash) testi tegema ei pea.

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Kasutaja avatar

yammu
Tsikkel: Tuono

Lugemata postitus Postitas yammu »

Oleks vaid varem teada saanud sellisest kampaaniast, siis oleks vähemalt korralik kiiver see hooaeg peas. :evil:
Peab rohkem foorumit külastama, aga kiidusõnad depoole, kes ilmselgelt paljudel hooaja rõõmsamaks tegi uue kiivri näol.

Fighting online is like racing in the Special Olympics,
even if you win, you're still retarded.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”