Tasuta kiiver Tallinna Motodepoost (1.03-16.03.13)
Moderaator: Moded
Re: Tasuta kiiver Tallinna Motodepoost (1.03-16.03.13)
mototydruk kirjutas:ja mina olen mõelnud, et miks ma olen nii lammas, et üldse äri teha ei oska..mu arust tublid, kes oskavad lambaid nagu mina ära nö. lollitada/kasutada
Õnneks ma selle ohvriks ei ole läinud, sest mulle ei meeldi sigrimigrikiiver
Olgu krt 1 värv ja see olgu must
Ei saanud kahjuks täpselt aru milles see "lollitamine/kasutamine" ilmnes ? Kas selles, et 100 eurosele ostule andsime tasuta IXS kiivri kaasa ? Või selles et kampaania jäägid realiseerisime 15 euroga ? Või selles, et tegu oli mõned aastad letis seisnud kasutamata kiivritega, mida äraviskamise asemel jagasime ostule kaasa, et antud ala harrastajaid omalt poolt toetada ? Me ei ole minu teada kunagi tarbijat petvat kampaaniat korraldanud ja ei plaani ka. Pole meie ärimudel.
Kui keegi tunneb, et antud kampaania raames teda õhutati tasuta kiivri näol teostama 100 eurost tarbetut ostu, siis maksame raha tagasi kõikidele soovijatele ostutseki esitamisel ja kauba tagastamisel.
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
MOTODEPOO kirjutas:mototydruk kirjutas:ja mina olen mõelnud, et miks ma olen nii lammas, et üldse äri teha ei oska..mu arust tublid, kes oskavad lambaid nagu mina ära nö. lollitada/kasutada
Õnneks ma selle ohvriks ei ole läinud, sest mulle ei meeldi sigrimigrikiiver
Olgu krt 1 värv ja see olgu must
Ei saanud kahjuks täpselt aru milles see "lollitamine/kasutamine" ilmnes ? Kas selles, et 100 eurosele ostule andsime tasuta IXS kiivri kaasa ? Või selles et kampaania jäägid realiseerisime 15 euroga ? Või selles, et tegu oli mõned aastad letis seisnud kasutamata kiivritega, mida äraviskamise asemel jagasime ostule kaasa, et antud ala harrastajaid omalt poolt toetada ? Me ei ole minu teada kunagi tarbijat petvat kampaaniat korraldanud ja ei plaani ka. Pole meie ärimudel.
Kui keegi tunneb, et antud kampaania raames teda õhutati tasuta kiivri näol teostama 100 eurost tarbetut ostu, siis maksame raha tagasi kõikidele soovijatele ostutseki esitamisel ja kauba tagastamisel.
Usun, et mototydruk kirjutas oma teksti vastuseks sellele lingile: http://www.soov.ee/laanemaa/Uus_motokii ... m?ca=1&w=3
-
- Tsikkel: KTM RC8 R, Honda CB1000R
Tere. Kas Tallinna Motodepoos muidu tsikli numbrimärgi alust ka leidub?
-
- Tsikkel: Kawa
Motodepoo..jaa ma pidasin silmas seda ärimeest Soov.ee-st. Teie firma kampaania oli väga pro (Y)
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
mototydruk kirjutas:Motodepoo..jaa ma pidasin silmas seda ärimeest Soov.ee-st.
Teie firma kampaania oli väga pro (Y)
Sellised kampaaniad on igati teretulnud. Peale soodsa motovarustuse hankimise võimaluse korrastavad need ka turgu, sest pikapeale kaob ära eraisikute "ärimudeli" mõte rabada kuskilt Euroopast vms kohast kaasa hunnik soodsalt saadud laojääke, mida vaheltkasuga lehekuulutuse abil müüa. Minu respect igal juhul Motodepoole. (eelnev jutt pole mingit moodi seisukohavõtt Soovi kuulutuse olemuse kohta, vaid lihtsalt möla iseenda tundmusliku kaemuse mätta otsast)
Esimene tagasiside kiivrite kohta on saadud, et peas pidid mugavad olema. See on muidugi subjektiivne, sest kolbad on kõigil natuke erineva kujuga. Kiivrialuste detsibellide ja ventilatsiooni toimivuse, kiivri voolujoonelisuse jms kohta saab kogemusi jagada vast mõni aeg peale lume sulamist, kuigi üks sugulane tegi oma külgkorviga Iž 56-ga linnasõite pool talve. Loodan, et keegi kiivrile testi tegema ei pea.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Oleks vaid varem teada saanud sellisest kampaaniast, siis oleks vähemalt korralik kiiver see hooaeg peas.
Peab rohkem foorumit külastama, aga kiidusõnad depoole, kes ilmselgelt paljudel hooaja rõõmsamaks tegi uue kiivri näol.
even if you win, you're still retarded.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.