Huumorit
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 694 korda
- Tänatud: 455 korda
Re: Huumorit
Pruuti tahab keegi?
Selline kiri siis meilile:
Kullake,
Esiteks ma tänan teid vastamise vaatamata oma kiirele ajagraafikule. täna on üks minu kõige õnnelikum hetk väljendada oma tundeid sulle, ma tänan teid selle au, ma olen Miss Anita Joel Alates Monrovia Libeeria kuid elab praegu Senegal pagulasena, sest enneaegne surm minu hilja vanemad, minu vanemad osales liiklusõnnetuses, mis väidab Loti elu, nad surid ütlemata good Bye seal ainuke laps, ma olen 24years vana nüüd, on väga valus olla ilma vanemateta, ma kilp pisarad Kirjutan seda kirja nüüd, ma saan eemale meie riigist lähedal riik Senegal, kus ma varjupaika, sest ma teadsin, et minu kadunud isa on venna tema vaenlased, sest tema edukas elu, mul on veel palju rääkida, et vaid aeg ei luba mul ütlevad kõik, et sa nüüd, siin on minu meeldib, ma armastan aus ja siirust, rohkem eespool korralik inimene, kes on alati hirm Jumal jääb temasse ja alati seista tõde, võite küsida küsimus, kui soovite, kuid palun ma olla õnnelik lugeda oma kirju alati, meenub lähedus on armastus ja see võtab nõuetekohase hoolduse kestva armastuse, kuid ma julgelt öelda, ma tervitan sind oma ellu kogu südamest,
Lootes, et kuulda esmajärjekorras
sinu armastus
Anita
Lisatud oli ka paar murjami pilti
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.