Tehnoülevaatus

Kasutaja avatar

RD
Tsikkel: Ducati XDiavel

Re: Tehnoülevaatus

Lugemata postitus Postitas RD »

Eelmine aasta sai ka ülevaatusel käidud oma porgandiga. Omast rumalusest jäi peale tagaistuja kate, mille peale härra ülevaataja karjuma pistis, kus peaks tagaistuja istuma ja kus on rihm, millest viimane end kinni hoidma peaks. Kõige suuremat meelehärmi tegi aga härrale tagant selle koleda noka juurest helkurkleebise puudumine (numbrimärgi alt siis). Seletasin temaga seal umbes kümmekond minutit, et tehasest see ratas nii välja tuli ja ma tõesti ei ole seda sealt ära kakkunud, ega ka seda koledat nokka sinna taha ise ehitanud. Ütles, et seekord saan andeks ja et ma targemate tsiklimeeste käest ikka uuriks, mis peab olema ja kus.

Kui Buelliga veel sõidetud sai, siis Tartus too Võru tn. Maxima juures olev ülevaatuspunkt ei võtnud isegi vaevaks uurida ja saatis kohe minema, et selle rattaga ma kindlasti läbi ei saa. Järgmises kohas vaadati kriitilise pilguga just seda müra, mida siis kahelt poolt mõõdeti, õnneks olid normaalsed inimesed ja kõik sai lahendatud.

Yamaha FZS600 --> Buell XB12s --> Aprilia RSV 1000R Tuono --> KTM SuperDuke --> Buell XB9s --> Mean Streak

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”