Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

minim2gnus
Kontakt:

Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Lugemata postitus Postitas minim2gnus »

pets77 kirjutas:

Kas keegi teab, kus kohast leiab sellist tooted uuena? Või on mingist asendust antud tootele, peab olema 12,5 mõõduga.

http://www.ebay.co.uk/itm/Go-Kart-Rotax ... 3cd03d31b6

Camex, Stenolink, Motohobi, Motohoov... Oleneb vaid, kus asud :bsmile:

zx12r kirjutas:
stev666 kirjutas:

mul praegu all nankang ns-20 (255/45R19) väga rahul, ennem olid goodyear eagle f1, no ei ole sitema rehviga sõitnud. Hinna vahe pea 2,5 kordne. Aga jah talvel ei ole proovinud hiinakaid ja ei proovi ka.

See on vist tõesti nii, et rehvi pidamine sõltub väga autost, konkreetsest rehvimudelist-aastakäigust, tähtede seisust ja õnnest.

Mul olid autol all ühed tutikad Nokianid... no lärm oli meeletu + märjal asfaltil võis väikese mootoriga sõiduautogi esiratas lihtsalt tühja kraapida kiirendamisel. Sügavas lumes jällegi olid rehvid head, kuigi kuipaljukest ma nendega ikka sügavasse lumme satun sõiduautoga.

Mondeole aga said alla pandud kasutatud SAVA rehvid, naastud ka veel poolenisti alles. Seni parim juhitavus talvisel ajal. Esimeste pidurdamistega lumistel teedel konkreetselt ehmatasin, kui olin õigest teeotsast mööda sõitmas ning mõtlesin pidurdada, ringi pöörata ning tagasi õige teeotsa juurde sõita - selle asemel sain ikkagi õige teeotsa juures varuga pidama.

Õnnemäng see rehvivalik. Nagu Eesti liiklus ise.

Oleneb ka sellest, kas rehvidel on Eesti teedele vajalik vee ära juhtimis kanal vms ( Ei tule õige nimetus meelde :mrgreen: )

Sava teeb teatavasti ka võistlus rehve, arvatavasti sealt tulnud ka tänavarehvile selline hea pidamine. Ise pooldaks ka Savat. :bsmile:

Viimati muutis minim2gnus, 23 Apr 2013, 18:06, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”