Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Moderaator: Moded
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Isegi ülisoodsa hinna korral on Nankangi ja muude pilusilmsete rehvide kvaliteet selline, et neid võib kasutada vaid dekoratiivsete elementidena. Liiklusohutuse seisukohalt peaks selliste rehvide kasutajate kindlustusmakse olema korrutatud koefitsendiga 3. Need on need rehvid, mille puhul pidurdusmaa võib osutuda üllatavalt pikaks või kerge suvine vihm tuua kiilasjää tunde.
Rehvid pole asi, millelt oleks mõistlik koonerdada. Kaasliiklejate ja enda tervise huvides.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 695 korda
- Tänatud: 458 korda
Ei tea, olen sõitnud nii mõnegi "pilusilma" rehviga ja meie legaalsete sõidukiiruste juures täiesti OK.
edu
-
- Kontakt:
mx77 kirjutas:Mul on kogemus mingite Nankangi talverehvidega, need olid nii libedad, et ma ei paneks neid suvelgi alla, täielik pastmass.
Sama asi ka Kenda rehvidega, pidamine täiesti nulli lähedane.
E: Ei lugenud teemat korralikult läbi, rääkisin kaherattalise rehvidest.
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 8 korda
Olen ka sõprade/sugulaste autodele neid hiinakaid alla toppinud ja pole hullu midagi. Kunagi olid jah tehtud need plastmassist, kuid nüüd on oluliselt paremad. Hea näide kuidas sai paigaldatud uued talvekad 4-le autole ja inimesed kiitsid neid rehve väga, kuigi ma ise talvel hiinakatega ei sõida.
Pigem on need rehvid liiga pehmed ja kuluvad kiiremini, kui margi rehvid. Mul Usa´st tulevatel autodel on ka 80% hiinakatest all. Muide kui need rehvid nii halvad oleksid, siis nendega Saksamaal sõitmine ka keelatud oleks. Paljud võtavadki Saksamaa jaoks mõeldud talverehvid kasutusele Eestis, mis ei sobi meie talve kohe kuidagi, sest need on need kõvema segu ja vähema lamelliga.
Sellel saidil on hea võrrelda rehve http://www.rehvitest.com
Ja iga inimene ostab ikka oma rahakoti/võimaluse järgi...
Endiselt soov 20" rehvide järgi.
Ahjaa unustasin märkida,et endal kõige halvem kogemus just Bridgestone ja Goodyeari talvekatega, mis olid poest ostetud uutena ja need olid ka nagu plastmassist ja sõitmist ei kannatanud. Tegu oli muidugi C-rehvidega, aga see ei muuda asja.
EX: võrrid,mopid,Jawad.Yamaha: 2xRaptor 660,700, Xjr1200, Virago 750, XVS 1100.Kawa: Zr750, Z750, Z1000. Ktm 620SM. Aprilia 4xPegaso.BMW F650. Honda CB500X.
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 25 korda
mul praegu all nankang ns-20 (255/45R19) väga rahul, ennem olid goodyear eagle f1, no ei ole sitema rehviga sõitnud. Hinna vahe pea 2,5 kordne. Aga jah talvel ei ole proovinud hiinakaid ja ei proovi ka.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 340 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
pets77 kirjutas:Ahjaa unustasin märkida,et endal kõige halvem kogemus just Bridgestone ja Goodyeari talvekatega, mis olid poest ostetud uutena ja need olid ka nagu plastmassist ja sõitmist ei kannatanud. Tegu oli muidugi C-rehvidega, aga see ei muuda asja.
C rehvid on kõik sellised, eks läbisõit on vist esikohale seatud. Kui tahad pakikale pidavat talverehvi peab 4X4 rehvide poole vaatama aga neil kandevõime pole vist siiski see.
-
- Tänanud: 2 korda
mx77 kirjutas:pets77 kirjutas:Ahjaa unustasin märkida,et endal kõige halvem kogemus just Bridgestone ja Goodyeari talvekatega, mis olid poest ostetud uutena ja need olid ka nagu plastmassist ja sõitmist ei kannatanud. Tegu oli muidugi C-rehvidega, aga see ei muuda asja.
C rehvid on kõik sellised, eks läbisõit on vist esikohale seatud. Kui tahad pakikale pidavat talverehvi peab 4X4 rehvide poole vaatama aga neil kandevõime pole vist siiski see.
Proovi Continental´e need on suht hea pidamisega.
Kas keegi teab, kus kohast leiab sellist tooted uuena? Või on mingist asendust antud tootele, peab olema 12,5 mõõduga.
EX: võrrid,mopid,Jawad.Yamaha: 2xRaptor 660,700, Xjr1200, Virago 750, XVS 1100.Kawa: Zr750, Z750, Z1000. Ktm 620SM. Aprilia 4xPegaso.BMW F650. Honda CB500X.
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
Vaata camexist. Seal peaks mingi megavalik olema. Vanasti oli...
stev666 kirjutas:mul praegu all nankang ns-20 (255/45R19) väga rahul, ennem olid goodyear eagle f1, no ei ole sitema rehviga sõitnud. Hinna vahe pea 2,5 kordne. Aga jah talvel ei ole proovinud hiinakaid ja ei proovi ka.
See on vist tõesti nii, et rehvi pidamine sõltub väga autost, konkreetsest rehvimudelist-aastakäigust, tähtede seisust ja õnnest.
Mul olid autol all ühed tutikad Nokianid... no lärm oli meeletu + märjal asfaltil võis väikese mootoriga sõiduautogi esiratas lihtsalt tühja kraapida kiirendamisel. Sügavas lumes jällegi olid rehvid head, kuigi kuipaljukest ma nendega ikka sügavasse lumme satun sõiduautoga.
Mondeole aga said alla pandud kasutatud SAVA rehvid, naastud ka veel poolenisti alles. Seni parim juhitavus talvisel ajal. Esimeste pidurdamistega lumistel teedel konkreetselt ehmatasin, kui olin õigest teeotsast mööda sõitmas ning mõtlesin pidurdada, ringi pöörata ning tagasi õige teeotsa juurde sõita - selle asemel sain ikkagi õige teeotsa juures varuga pidama.
Õnnemäng see rehvivalik. Nagu Eesti liiklus ise.
Kuna täna suuremal linnaringil veinikastidega, siis pakuks siinsele rahvale ka võimalust omale koju/kontorisse tellida
Saadaval 2010 Hispaania valge vein
Kogu muu inf privasse.
Trv
Soultrain kirjutas:Kuna täna suuremal linnaringil veinikastidega, siis pakuks siinsele rahvale ka võimalust omale koju/kontorisse tellida
Saadaval 2010 Hispaania valge veinKogu muu inf privasse.
Trv
Lihtsalt huvi pärast küsin, et mis klassi veiniga tegemist? Sest kui tavaline lauavein ja 2010 aasta, siis ....
Tervist,
Ehk keegi oskab juhatada isiku juurde, kellel oleks aega üks Pitpro lite YX150 mootoriga üle vaadata. Nimelt kostub mootorist tiksuvat heli, tundub tulevat silindripea juurest, aga endal pole piisavalt teadmisi, et aru saada, mis valesti on. Arvan, et tegu võiks olla klappidega. Äkki kellelgi on pakkuda.
Sander
ssander kirjutas:Tervist,
Ehk keegi oskab juhatada isiku juurde, kellel oleks aega üks Pitpro lite YX150 mootoriga üle vaadata. Nimelt kostub mootorist tiksuvat heli, tundub tulevat silindripea juurest, aga endal pole piisavalt teadmisi, et aru saada, mis valesti on. Arvan, et tegu võiks olla klappidega. Äkki kellelgi on pakkuda.
Sander
Stenolink remondib sellised asju. Paldiski mnt 122 vist, kardiraja kõrval
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
M.T. kirjutas:... kui tavaline lauavein ja 2010 aasta, siis ....
Ei kõlba juua?
bitter kirjutas:M.T. kirjutas:... kui tavaline lauavein ja 2010 aasta, siis ....
Ei kõlba juua?
Ütleme nii, et ei soovita jah. See ei tähenda, et 100% joogikõlbmatu on, aga lauaveine ja "vin de pays d'oc" veine soovitatakse parima maitse saamiseks tarbida 2 aasta jooksul.
-
- Kontakt:
pets77 kirjutas:Kas keegi teab, kus kohast leiab sellist tooted uuena? Või on mingist asendust antud tootele, peab olema 12,5 mõõduga.
Camex, Stenolink, Motohobi, Motohoov... Oleneb vaid, kus asud
zx12r kirjutas:stev666 kirjutas:mul praegu all nankang ns-20 (255/45R19) väga rahul, ennem olid goodyear eagle f1, no ei ole sitema rehviga sõitnud. Hinna vahe pea 2,5 kordne. Aga jah talvel ei ole proovinud hiinakaid ja ei proovi ka.
See on vist tõesti nii, et rehvi pidamine sõltub väga autost, konkreetsest rehvimudelist-aastakäigust, tähtede seisust ja õnnest.
Mul olid autol all ühed tutikad Nokianid... no lärm oli meeletu + märjal asfaltil võis väikese mootoriga sõiduautogi esiratas lihtsalt tühja kraapida kiirendamisel. Sügavas lumes jällegi olid rehvid head, kuigi kuipaljukest ma nendega ikka sügavasse lumme satun sõiduautoga.
Mondeole aga said alla pandud kasutatud SAVA rehvid, naastud ka veel poolenisti alles. Seni parim juhitavus talvisel ajal. Esimeste pidurdamistega lumistel teedel konkreetselt ehmatasin, kui olin õigest teeotsast mööda sõitmas ning mõtlesin pidurdada, ringi pöörata ning tagasi õige teeotsa juurde sõita - selle asemel sain ikkagi õige teeotsa juures varuga pidama.
Õnnemäng see rehvivalik. Nagu Eesti liiklus ise.
Oleneb ka sellest, kas rehvidel on Eesti teedele vajalik vee ära juhtimis kanal vms ( Ei tule õige nimetus meelde )
Sava teeb teatavasti ka võistlus rehve, arvatavasti sealt tulnud ka tänavarehvile selline hea pidamine. Ise pooldaks ka Savat.
Hei!
Kas keegi ehitusmaterjalide müügiga ka tegeleb? Hea hinnaga OSB plaati soov osta. Paksus 22mm, soonega, 70m2.
Pakkumised PS-i.
Tänud ette
Mats
-
- Tsikkel: Kawasaki Vulcan EN500
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 4 korda
Tere
Kas keegi on Prantsuse ebay-st on ostnud midagi või on saab keegi foorumlane abistada Prantsusmaal pakki vastu võtmise/edasi saatmisega?
Müüja müüb kirjade järgi ainult Prantsusmaale.
Erkki
Tere.Kas keegi siin ütleks mulle rehvi tehase mõõdud yamaha diversionile 600.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
110/80-17 ees ja 130/70-18 taga. Kui vaja, siis mul laos neid jagub
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
-
- Tsikkel: BMW R45|FT500"Krants"|XT600
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 14 korda
Olen ostnud. Saadavad ka siia, kui ilusasti küsida, isegi kui vahest kirjas ei ole.
Vulcan500 kirjutas:Tere
Kas keegi on Prantsuse ebay-st on ostnud midagi või on saab keegi foorumlane abistada Prantsusmaal pakki vastu võtmise/edasi saatmisega?
Müüja müüb kirjade järgi ainult Prantsusmaale.Erkki
Kas keegi auto poleerimisega tegeleb, mõned kriimud vaja subarul välja saada
Urmet
Kas keegi teab kedagi kes teab kedagi ...
Oleks vaja maasisse puurida u 40cm läbimõõduga ja umbes 2-3m sügavused augud. Eesmärgiga teha postvundament viilhallile, maasisse saalungit tegemata, maapealsele osale ainult teeks saalungi ümber. Kuidagi ei leia kontakti kellegagi kellel selline tehnika olemas oleks. Elektrifirmadel on kõigil need postipuurid vanad masinad ei taha mitte tegema tulla. Kaevupuurijatel on max 20cm(puurkaev) või siis alates 80cm-st salvkaevul. Vahepealset ei ole. Need mis aiaposte panevad hoovilaaduritega on vist kuni 30cm läbimõõdus, aga neil ei saa 3m sügavust jälle.
Kopaga kaevates tuleb suur auk ja saalungit läheb palju. Puurimine oleks minu arvates suht lihte, aga näe ei leiagi. Kellelgi ideed on või teab kes tegeleks sellise asjaga?
Kulu kirjutas:Kas keegi teab kedagi kes teab kedagi ...
Oleks vaja maasisse puurida u 40cm läbimõõduga ja umbes 2-3m sügavused augud. Eesmärgiga teha postvundament viilhallile, maasisse saalungit tegemata, maapealsele osale ainult teeks saalungi ümber. Kuidagi ei leia kontakti kellegagi kellel selline tehnika olemas oleks. Elektrifirmadel on kõigil need postipuurid vanad masinad ei taha mitte tegema tulla. Kaevupuurijatel on max 20cm(puurkaev) või siis alates 80cm-st salvkaevul. Vahepealset ei ole. Need mis aiaposte panevad hoovilaaduritega on vist kuni 30cm läbimõõdus, aga neil ei saa 3m sügavust jälle.
Kopaga kaevates tuleb suur auk ja saalungit läheb palju. Puurimine oleks minu arvates suht lihte, aga näe ei leiagi. Kellelgi ideed on või teab kes tegeleks sellise asjaga?
Mikrovai? Hargmäe 5 on neil hoov puurimistehnikat täis, küsida võib.
mart211 kirjutas:Mikrovai? Hargmäe 5 on neil hoov puurimistehnikat täis, küsida võib.
Neil on rohkem see vaiade puurimine maasisse. Aga uurin kas ainult auke ka teevad. Vaivundamend on tavaolukorras kallim kui betoonist valada.
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Võid siit küsida - analoogseid asju mehed pikalt teinud -http://temiir.ee/?page_id=11
Vulcan500 kirjutas:Tere
Müüja müüb kirjade järgi ainult Prantsusmaale.Erkki
Ma olen mõnikord müüjalt küsinud, kas postitab Eestisse, ka juhul, kui kirjas on, et postitab ainult oma maale, ja tihti see õnnestubki. Teiseks lahenduseks soovitan kullerfirmat OÜ Cisis, Indrek Krist 523 7444, toovad ukselt uksele.
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Kontakt:
Saan aidata auto kasutatud rehvidega.
Nimekirjad rehvides asuvad http://www.soov.ee/tartumaa/Kasutatud_r ... 302041.htm ja http://www.soov.ee/tartumaa/Kasutatud_r ... 302069.htm .
Bikeritele saan pisut kohendada hindu.
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Mul tekkis pärast kõvaketta maha kukkumist küsimus, ega keegi ei nende remondiga juhuslikult ei tegele?
Jaanus555 kirjutas:Mul tekkis pärast kõvaketta maha kukkumist küsimus, ega keegi ei nende remondiga juhuslikult ei tegele?
kõvakettad on suhteliselt remontimatud...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.