Harley Davidson Club Estonia volbrimöll 2013

Kasutaja avatar

mmz
Tsikkel: Yamaha R1
Kontakt:

Re: Harley Davidson Club Estonia volbrimöll 2013

Lugemata postitus Postitas mmz »

Julge kirjutas:

Sa pane oma number siia, siis järgmine aasta helistame sulle ja palume sul selle plakatite atraktsiooniga äkki abistada?
Ja siis võiks paraadi teha ka näiteks pühapäeva öösel kell 2. Siis on kindlasti vähem probleeme ja valgusfoorid ka kõik sõbralikult kollast vilgutamas...
:wack:

Ei tasu ka laskuda äärmustesse, minu plakati mõte ei tähenda, et seda reaalselt teostama peaks. Lihtsalt elementaarne, et kui inimese poole pöörduda viisakalt ja seletusega, on ta ka palju vastutulelikum ning mõistvam. Kui tee pannakse toore jõuga ja ilma seletuseta mingi suvalise tüübi poolt kinni, siis tekib tahtmine sealt ka sama toore jõuga läbi pressida.

Julge kirjutas:

Kuulge mida te ohite siin iga aasta samamoodi?
Kui on nii paha ja ohtlik seda paraadi kaasa teha, no istuge siis kodus teleka ees....

Ma avaldasin lihtsalt veidi konstruktiivset kriitikat, mille peale normaalne inimene emotsionaalseks ei tohiks muutuda. Kuna antud üritust varasemalt meedias palju reklaamitud oli, jäi sealt mulle mulje, et korraldajate näol on tegu seadusekuulekate ning liiklusohutust propageerivate inimestega ning paraad ametlik ja korralikult läbimõeldud. Vabandust, kui ma oleksin pidanud seda teisiti mõistma ja kuskilt välja lugema, et see nii ei ole ning ehk oleksin siis tulemata jätnud ning oleks ka antud kriitika olemata. Toonitan taaskord, et pärnakad on paraadi organiseerimisega eelmistel aastatel suurepäraselt hakkama saanud. On selleks põhjuseks siis parem ja läbimõeldum organiseerimine, sõbralikum koostöö linnavalitsuse, politsei ja teiste asutustega, ei ole mulle, kui lihtsale paraadil osalejale üldse oluline. Lõpetuseks võib öelda, et kui mind kellegi juurde külla ei lasta, siis ma ei murra sinna omavoliliselt jõuga sisse, sama kehtib ka sääraste ürituste korraldamise kohta.

Viimati muutis mmz, 01 Mai 2013, 16:51, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”