Harley Davidson Club Estonia volbrimöll 2013

Kasutaja avatar

Sepp1
Tsikkel: Harley-Davidson
Tänanud: 48 korda
Tänatud: 24 korda
Kontakt:

Re: Harley Davidson Club Estonia volbrimöll 2013

Lugemata postitus Postitas Sepp1 »

sada sirgel kirjutas:
mmz kirjutas:

Ei tea kas tipptund ja Tallinna kesklinn ikka on õige aeg ja koht sellise paraadi korraldamiseks. Olin paraadi lõpuosas ja korraldus jättis seal üsna halva mulje. Kui Pärnus hooaja avamisel on teed korralikult kinni pandud ning paraadi ees ja järel on politseipatrull turvamas, siis antud paraadil valitses vähemalt lõpus totaalne kaos, kus tsiklid ja autod olid segamini ning kaasliiklejad toimuvast ilmselgelt häiritud. Viru hotelli juures ütles minu närv üles peale seda kui üks tsiklimees minu ees oma Yamaha FZ6 S-ga peaaegu ühe jalakäija alla oleks ajanud. Selle peale keerasin pettunult paraadist välja suunaga kodu poole. Tore mainekujundus küll... Sündmusest ka video, aga seda vast ei hakka siia panema ning õli veel lisaks tulle loopima. Ootan aga huviga Pärnu paraadi ning üritust, kuna varasemalt on selle korraldus olnud kõigiga arvestav ning positiivne ning õhkkond on palju rahulikum ja sõbralikum. Edaspidi olen targem ja Tallinna paraadile enda ja teiste närve rikkuma ei tule.

Sellisel üritusel peaks siiski olema kaasatud ka politsei, samuti tuleks leppida koheselt kokku, mis sõiduradadel ja kuidas sõita, et ei võetaks enda alla kogu ulatuses mitmerealist teed. Mitme rea kasutamine vaid suurendab niigi paratamatult tekkivat lõõtsa efekti ning tekitab paraadisiseselt segadust, kuna varem või hiljem liigutakse niikuinii taaskord ainult ühel sõidurajal. See ei ole muidugi täielikult korraldaja teha, vaid ka osalejad peaksid säilitama kainet mõistust

nagu eelnevatel aastatel on välja öeldud ,ei soovi võimuolev linnavalitsus liikluse sulgemise osas koostööd teha ja nii tulebki end toore massiga läbi pressida ja nagunäha tsikliste polegi niivähe . teistes linnades on lihtsalt normaalsemad linnapead . :wack:

Sügisel on valimised teil on võimalik saada endale normaalne linnapea kui valima lähete :roll:

Kui on vaja sepa abi... siis sõida minu juurest läbi :)
http://www.sepp.ee

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”