Face-off: tädi versus sõiduõpetaja.
Re: Face-off: tädi versus sõiduõpetaja.
Mida oleks teinud selles olukorras tädi asemel sinu ema, naine või tütar? Sõitnud käte värisedes koju ilma, et oleks üldse julgenud seisma jäämise peale mõeldagi? Lõi puruks peegli, siis seisma jäämise peale taob kuri tsiklimees kohapeal lambid kinni? Kui see tädi peaks kusagilt kellegi tuttava-tuttava-tuttavana välja tulema, siis ma olen hea meelega nõus politseis pealtnägijana tunnistusi andma.
Milline on siis Motohunt autokooli ametlik seisukoht sellise olukorra lahendamiseks? Kas selle eelneva "ma ei ole midagi valesti teinud" kommentaari võib lugeda tungivalt soovituslikuks käitumisjuhiseks kõigile tänaval sõitvatele mootorraturitele? Murdke, lõhkuge ja voltige, kui teile midagi autojuhi sõidumaneeris ei meeldi või tundub kuidagi ohtlikuna?]
Täpselt minu mõtted juba teemakäsitluse esimest positust lugedes. Antud kontekstis ei oma ka mingit tähtsust, kas peegel löödi rippuma või "pakiti kokku", kuna antud tegu sooritati pedagoogi rollis. Selline käitumine on labiilse närvikava tunnuseks ning ametialast professionaalust see ei näita.
Sõiduõpetajalt küsiksin, kuidas hindab oma teguviisi tagantjärele - kas ka praegu oleks valinud ohusituatsiooni likvideerimiseks sellise meetodi?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.