Face-off: tädi versus sõiduõpetaja.

Kasutaja avatar

M.K
Tänatud: 22 korda

Re: Face-off: tädi versus sõiduõpetaja.

Lugemata postitus Postitas M.K »

Päris veider on lugeda siinseid arvamusi, kus antakse mõista, et igasugune peeglitega nusperdamine ongi ok. No ega ikka ei ole küll! Aeg-ajalt keeratakse ikka ette -- shit happens. Sõitke mõnuga ja normaalse kiirusega ning jõuate reageerida. Kui närv tõesti vastu ei pea ning väga mustaks läks, siis ei ole vaja minna peeglit sisse taguma. Peatage auto kinni ning seletage sõnade teel, mis teile ei meeldinud ning hiljem minge sõpradena lahku. Tuleviku mõttes annaks selline käitumine oluliselt positiivsema efekti, kui peegli sisse virutamine. Kui oleksin ise õpilase rollis ning mu sõiduõpetaja nii käituks, siis helistaksin vast politseisse ning paluksin sõiduõpetaja vastu menetluse alustada. Rohkem mõistust ning vähem road rage i. Elate ise ka kauem ei peagi 40 selt infarkti saama ju tingimata.

PS - olen ise ka veetnud umbes 50 000 km tsikli seljas ning päris korralikult on ettekeeratud. Vähe sellest, olen ise ka vahel väga kahtlaseid manöövreid teinud. Rakendate ise mõistvat suhtumist ning saate seda päris korralikult tagasi ka! Soovitan proovida kõigil road rage i käes vaevlevatel kodanikel ! :bsmile:

The price of anything is the amount of life you exchange for it.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”