Face-off: tädi versus sõiduõpetaja.
Re: Face-off: tädi versus sõiduõpetaja.
Kui juba ettekeeramiste meenutamiseks läks, siis- keeras ka mulle Nõmme teel eelmise kuu lõpus 1 naisterahvas ette ( sõitis hoovist välja). Uskumatu aga transalpiga on ka võimalik taguratas maakeraküljest lahti saada, kuid mingil hetkel nägin, et ka sellest jääb väheseks ning valmistusin juba külili tõmbama, et mitte "jeebilisele" tagumisest aknast sisse minna- kui olin juba taguratta lasknud lohasse ja külje ette, avastasin siiski õhkõrna võimaluse tema tagant mööda mahtuda... kirjutan praegu siin- järelikult mahtusin. Sain pidama tema kärukonksu juures, vasak käsi vastu tema autot. Kunagi ära anna alla vaid võitle lõpuni.
Tädi veeres sellepeale vaikselt üle tee parklasse ja jäi sinna ehmunult seisma... pöörasin alle järgi sinna ja küsisin, et mis juhtus? Ta vaatas oma ehmunud silmadega mu poole ja pidi peaaegu nutma hakkama, kui ütles "palun vabandust, ma üldse ei näinud" ... no kus sa sellisel siis enam peeglit voldid
Läksime sõbralikult lahku.
Olukorra algus aga oli sellest, et minu ees sõitsid 3 autot, siis oli u 50m tühja maad ja siis mina. Eks tädi vaatas- 3 autot tulevad vasakult ja peale seda jälgis paremalt lähenevat liiklust ning kui seal oli auk ning tema nähtud 3 autot möõdas, kohe startis.
Nagu kuskil keegi kirjutas- mootorrattur ei pea olema must, tige, kusema hapet ja sööma väikesi lapsi- ehk siis, kui teile käru pannakse ja aega vähegi on, viige teise osapoolega läbi profülaktiline vestlus. Alles mõni päev tagasi suutsin ühte härrasmeest üllatada LS punktiga, mis kohustab juhti enne sõiduki uste avamist veenduma selle ohutuses ( liikusin ummikus temast ette, kui tal tekkis korraga tungiv vajadus uks avada, et kontrollida kas kütusepaagi kork on omal kohal) ning pärisuunavööndis möödumise seaduslikkuses.
Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.