Hälvik-autojuhid
-
reimps
Teema algataja
Re: Hälvik-autojuhid
A kust otsast? Ela ise ja lase teistel elada, lihtsalt selle tõe mittejärgijate tegevusele peab olema valmis reageerima. Ilmselt ajab närvi minu valik olla võimalikult iseseisev, mitte jääda lootma välisele abile. Hälvik-autojuhil ei pea olema pumppüss, talle piisab oam džiibistki, et teistele (eriti tsiklistidele) tõsist ohtu endast kujutada, proovige sellises valguses mõelda. Välisilmas on muide kaasused olemas, kus süüdimõistmise aluseks ongi auto relvana kasutamine (ehk siis rammimine/allaajmine), guugeldamistöö jätan huvilistele. Millegipärast erutab ka see inimesi, et ma julgen tunnistada relvaloa ja relva omamist enesekaitseks. Kus ma olen maininud, et ma tahan sellega vehkida või peegleid purustada? See episood, kus ma kirjeldasin džiibimehe (001MHC, Nissan X-Trail) käitumist, lähebki pigem tõsise kehavigastuse põhjustamise katse alla. Relvarepliik sealsamas oli katse humoorikust lisada, aga nojah, kui lugejal on kompleksid ja silmaklapid..
Huumorist mittearusaamine ei vabanda ![]()
Teemasse - täna pole veel märganud ühtki hälvik-autouhti. Ilmselt asi selles, et linn suht tühi, hea vaikne kulgeda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.