Kohvriraamide kummipuksid

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kasutaja avatar

Teema algataja
nolev
Tsikkel: Raske riisiader
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 11 korda

Kohvriraamide kummipuksid

Lugemata postitus Postitas nolev »

Tere

Otsin wingrack kohvriraamidele neid kummipunne, mis on otsapidi raami sees ja ei lase kohvritele vasti raami metallosa minna. Olen neid mitmest motopoest küsinud, kuid kellelgi pole olnud. Treial üritas mingist kummimaterjalist teha, kuid nad on nii väikese läbimõõduga, et lõpuni viimistleda treipingis ei olnud võimalik. Mul on aja jooksul mõned punnid jalad alla võtnud ja nüüd ei sa enam kohvreid kindlalt raamile kinnitada. Jäävad loksuma. Olen proovinud paigaldada mööblile mõeldud liimiga silikoonpunne aga see pole päris see.Kas keegi oskab juhatada, kust neis leida või tellida ?

Parem komistada uutel radadel, kui seista vanadel teedel! (crash)
Kasutaja avatar

taavi929
Tsikkel: CBR900RR...GSX1300R...

Re: Kohvriraamide kummipuksid

Lugemata postitus Postitas taavi929 »

Givi punne sain mina Motodepoost. Need ongi vist suht nobedad lahkuma oma kohalt.

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1097 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

taavi929 kirjutas:

Givi punne sain mina Motodepoost. Need ongi vist suht nobedad lahkuma oma kohalt.

Motodepoost neh. Müüvad soovijaile ka ühekaupa. Lahkumise vastu pidi aitama, kui silikooniga kinni liimida.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Teema algataja
nolev
Tsikkel: Raske riisiader
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas nolev »

Tänud. Kui Tallinnasse satun, siis astun Depoost läbi.

Parem komistada uutel radadel, kui seista vanadel teedel! (crash)
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”