Esipidur töötab hetkeks ainult peale "pumpamist"
Re: Esipidur töötab hetkeks ainult peale "pumpamist"
Ok, järjekordne näide sellest, et minnakse asju tegema enne teadmisi omamata või eeltööd tegemata.
Kui süsteem täiesti tühjaks on lastud, valad karbi täis ja keerad alt nipli lahti. soovitav on läbipaistva voolikuga kusagile anumasse juhtida.
Sätid lenksu sellisesse asendisse, et voolik oleks karbist igas osas allpool ning karbi põhjas olev auk, kust mulle tuli, oleks kõige kõrgem osa süsteemis.
Lased joosta alt seni, kuni õhumulle enam ei tule. Ülalt jälgid, et karbist õli otsa ei saaks. Kui mulle ei tule, keerad alt kinni. Kui võimalik, surud sadulas olevad kolvid sisse.
Nüüd nikerdad heebliga seni, kuni mulle enam ei tule. Ka mitte mikromulle. Vaatad, et ülalt õli otsa ei saaks. Kasulik on natuke oodata, kuna õhu teekond voolikust üles võtab aega.
Kui mulle ülalt ei tule, tõmbad piduri põhja ja keerad alt korraks nipli lahti, lased õhu välja ja keerad nipli kinni. Alles siis võid lingi lahti lasta.
Kordad protseduuri, kuniks alt tuleb ainult õli ja ei ühtki mulli.
Kui sel meetodil ei saa, tehakse õhutamine tagurpidi - kui ülalt alla on süsteem täis jooksnud, hakkad alt süstlaga õli üles suruma.
kurihiir kirjutas:Karbi põhjast vaatasin et enam suuremaid ei tule, mingid mikromullid jäidki tulema ükstapuha kui palju ma pumpasin. Kuidas sealt alt need mullid kätte saadakse, samamoodi pumpan ja jälgin õhutusniplit?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.