Õnnetusjuhtumikindlustus
Re: Õnnetusjuhtumikindlustus
Slinky kirjutas:Mõlemat, nii külameeste jutt kui enda kogemus
Toetan isiklikust kogemusest - nad ei vaevunud mulle mu "võlgnevust JAH.-lepingu osas meelde tuletama üle aasta. Nüüd helistas mulle inkasso.
Kuisjuures enne seda "võlgnevusperioodi" olin ma enda teada kontoris lepingu maksevabaks muutnud ja konkreetselt küsisin ka seal, et ega mul rohkem kohustusi pole. Öeldi et pole, seega lugesin Ergo-perioondi enda elus lõppenuks. Konkreetne rataski oli selle "võlaperioodi" ajal juba müüdud. Njakaa, p*** andsid mind ettehoiatamata inkassosse (kellega oli asju ajada väga positiivne - vastutulelikud ja viisakad, seega kõik juba korras). Ergo on muidu mugav ja soodne, aga mu protestikirjale pole nad siiani vaevunud vastama. Mõttetu summa (22€), aga asi on põhimõttes. Ma pole nendega veel lõpetanud, ma tahan teada, kas tõesti tegin mina vea või..
Aga Ergoga on rahade liikumine küll igati positiivne, kui tegu on õnnetusjuhtumitega ja süüdi on teine pool. Lihtsalt see inkassosseandmine tõmbas mu silmis Ergo maine maha.
EDIT: Arusaamatus oli põhjustatud kergest infopuudulikkusest osapoolte vahel, aga ERGO rehabiliteeris end mu silmis täielikult, seega mu eelnev tekst las jääb, aga asi lahenes väga positiivselt ja viisakalt. Müts maha.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.