Kiiruse ületamine
Re: Kiiruse ületamine
M.T. kirjutas:chadmuska kirjutas:ragz kirjutas:Eile sõitsin Tabasalust Vääna-Jõesuu poole. 70 ala, sõitsin 80ga, ikka nõeluti mööda koguaeg ja sõideti sabasse. See nagu justkui sunniks kiiremini sõitma, et mitte teistele jalgu jääda, aga samas ei ole huvi kiiruse ületamise eest trahvi maksta.
Seal võid 100ga ka lasta, ikka hakkavad uhked maasturimehed või, kes iganes uusrikkad mööda pressima
Tundub, et see tekitab autojuhil mingi "ärapanemise" tunde ja teeb päeva ilusaks kui saab tsiklist mööda pressida. Minu pärast las läheb, mind ajavad pigem närvi tüübid kes mööda ei lähe aga istuvad pampriga mul praktiliselt tagarattas. Ja vahet pole kas ma sõidan lubatud kiirusega või +10 või ka +20, sama idioot istub ikka mul nagu vihaleht perse küljes kinni. WTF!? Vot nendest tüüpidest mina aru ei saa, hoidku siis vähemalt norm pikivahetki
Minu praktika kohaselt:
Nuu, aga tõmba siis teeserva ja pane paar korda paremat suunatuld. Üldiselt lähevad need kiiremad autod siis mööda ära küll.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.