TÖÖPAKKUMINE
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Re: TÖÖPAKKUMINE
tore näha, et eelpool olevale minu postitusele (soovitavalt) naismüüja otsingule selline huvitav arutelu tekkinud on - tahaks vastata midagi aga nagu seal postis ka kirjas, lihtsalt kuulutuse vahendamine minu poolt ja ei julgeks ise teiste eest vastama hakata miks just nii - vajalikud kontaktid seal postis olemas täpsemalt uurimiseks - kas ehk tegu moodsate sookvootite järgimisega (ilmselgelt on seal poes ju ka meesterahvaid ametis, kahtlustan et ju ülejäänud kaader ongi kogu koosseisus M).
ps tln motodepoo naisterahvad - vähemalt need kellega minul on olnud au kokku puutuda asjade soetamisel - on piisavalt pädevad oma töö hästi hästi tegemiseks - minu isiklik arvamus. alati pole tähtis KÕIGEST midagi teada vaid hoopis kellelt ja mida üle küsida või kust järgi vaadata (viitamaks mingi üüberkeerulise nimega varuosa tellimisplaaniga daame kimbatusse ajada soovijaile - küll inimesed vajadusel uurivad järgi mis täpselt vaja, motodepoo puhul ilmselt Erko käest (mehhaanikuruumi poolelt) jne.
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.