Mootorratta ost
-
- Tsikkel: Suzuki DR750S
- Tänanud: 1 kord
Re: Mootorratta ost
mina olen siis esimest aastat tsikli omanik ning oman 600st fazerit
Minu arvates on tegemist täitsa hea rattaga nii sõiduaseni kui ka praktilisuse poolest
Sõidu asend on püstine ja mugav, kuid samas saab ka kiiremaks sõiduks ennast sinna gondli [Motobot: õige on "gondli"] juppi taha probleemiteta peitu panna.
Kõige suuremaks veaks on sell rattal just see R4 mootor, kuid see võib olla tundub ainult minule.
Minekut tal on aga kõik see on kõrgetel pööretel ning minu jaoks tundub see ilge peenestaisena kuigi olen juba praeguseks natukene harjunud
Probleemiteta saab ka rahuliku sõitu tegelt selle rattaga harjutada sest mingise 7 tuhande pöördeni keerates on tal õige käiguga piisavalt minekut, et autodest kiirem olla, kuid see tähendab muidugi pidevalt käikudega mängimist.
Muidugi on hea rahulik lasta kusagil kruusa peal või muul sellisel teel teadmisega et iga gaasi keeramise peale ei taha perse ninast mööda sõita kuna selle mootriga käitub ta küllatki rahulikult ning on tunda millega ratas tegeleb.
Järgmise ratta kavatsen ma igastahes osta v2 või v4 mootoriga
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.