ebayst ostmine.
-
- Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS
Re: ebayst ostmine.
Korrektne on siiski miski kiri ette kirjutada, kui vastust kohe ei tule ja lahendust lähima 48h ajal pole, klaim kohe sisse! Olen nii mõnegi tehingu eest raha tagasi saanud ja kogunisti isegi mitu kaupa saanud, kuna kaup pandud korduvalt posti. Küllap olid liiga kannatlik. Järgmine kord sa targem!
Mina ükskord sain mööda perset nii et hiinast 15dollarise jupi saatmine USA'se oli 20 dollarit kuid ei vaadanud et müüa Eesti saatmiseks pani 50. Aga kaup oli ostetud... Küll pidasin dialoogi ja proovisin kaubast loobuda ja ametlikult ja viisakalt kuid tuhkatki... vastu ei tuldud ja pidin selle ostma! Ja see signa jurakas raisk ei pidanudki hooaega vastu ja normaalselt garantii tingimusi kah raiped keeldusid täitmast! Õigemini olid nõus asja uurima, kui ma selle katkise juraka neile tagasi saadan! Aga selle saatmine polnud otstarbekas, mina polnud nõus lisakulutusi tegema et vastu saada samasugust paska...
Kokkuvõttes ei saanud ei ebay'lt, ei ka müüalt abi!
Seega nüüd alati uuri saatmise hind ette ära ja hiinlastega unusta garantii, nad küll võivad sellest kirjutada kuid kunagi nad neid ei täida seda normaalselt.
Kuid siiski ülekaalukalt on positiivne kogemus ebay'ga olnud läbi 5a mis ma seal olnud olen.
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi
5Okuus856üheksa
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.