Sõiduvarustuse kiitmine/kirumine.

Kasutaja avatar

alleram

Re: Sõiduvarustuse kiitmine/kirumine.

Lugemata postitus Postitas alleram »

Pan kirjutas:

Minu XPD saapad (mudelit ei mäleta ja praegu ei saa ka vaadata) on kestnud tublisti oma 10000+ km. Lisaks veel suure hulga jalgsi läbitud kilomeetreid. Ülearu heaperemehelikult ma nendega ümber käinud ei ole. Paar korda vetthülgavat spreid ja k6ik. Kusagilt lugesin et alla 10(?) kraadise temperatuuriga nendega välja minna ei soovitata.... Well, minu m6lemad hooajad nende saabastega on alanud enne lume sulamist ja hommikuti tööle s6ites oli ka lompidel jääkirme peal. Siiani ei ole mingeid lagunemise märke täheldanud. Ainult sliderid on veidi kraabitud olemisega.
Hoopis kehvem lugu on kinnastega. Minu suomi racing nero kindad hakkasid vaikselt pudenema juba peale 2000 km :(

10k km pole ju eriti palju, ilusate ilmadega kogub 1 hooajaga ikka rohkem, ma usun. Mul 8 või 9k sõitnud, aga ei arvaks küll, et iga hooaeg või tihemini uusi peaks hakkama ostma. Varsti proovin liimida, näis, kaua püsivad.

Move the soul.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”