Motodepoo Team Greeni sõidukoolitused; hooaeg 2013
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Motodepoo Team Greeni sõidukoolitused; hooaeg 2013
Lubatud tagasiside:
Positiivne (mis tähendab, et tulemas on ka kriitikat).
Koolituse korraldus asjalik (aga mitte kuiv ja puine), mingit venitamist ja teemast kõrvalekaldumist ei toimunud, sai püsitud ilusti raamides. Koolitaja arenenud huumorimeel ja positiivsed hoiakud aitasid hoida koolituse kerge ja sujuva. Kõik teoreetilised seletused ja toimimisprintsiibid hoiti võimalikult lihtsad ja igale puupeale (ka minule) arusaadavad. Teooria ja praktilised näpunäited olid eriti kasulikud ning reaalselt ka rakendatavad. Minu jaoks eriti hea oli soovitus pilgu liikumise kohta kurvis, keha hoiak tänavarattaga sõites (vaata peeglisse) ning vajadus omada selget plaani.
Konstruktiivne kriitika
Praktilise osa korraldus jäi lahti seletmata ja minu jaoks tekitas see pisut segadust. Ka jäi tagasiside ehk pisut puudulikuks, oleksin just siin oodanud rohkem. Spekuleerides, siis ilmselt tulenes sellest, et puudus täpne plaan (igal asjal peab olema plaan, ka sellistel [pealtnäha] lihtsatel asjadel, kui kurvi läbimine ja koolituse praktiline osa ). Jäi mulje, et jäime sõitmisega lõpus pisut ajahätta ja läks kiirustamiseks/rabistamiseks kätte.
Kokkuvõte
Asjalik koolitus. Ma ei tea öelda, kas kas ma sain paremaks ja osavamaks aga vähemalt ma sain aru, mis selleks teha tuleb ning millline on mul kurvi läbimisel kõige suurem puudus. ("Rämedalt vara lähed kurvi sisse.") Kui ma uuesti peaks otsustama, kas minna või mitte siis otsustaksin minemise poolt. Seega tänud mehele, kes kohe sissejuhatuseks ütles: "Kes veel ei tea, siis mina olen rahul." (Motopaks võib kinnitada, et mu väide on tõene.)
Ääremärkus: Ise olin pikast tööpäevast pisut väsinud ja see andis pisut tunda, ehk tänu sellele ei suutnud lõpuosas olla piisavalt kontsentreerunud .
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.