Hälvik-autojuhid
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Re: Hälvik-autojuhid
Polnud küll tegu autojuhiga, kuid kuna siin sellist teemat ei ole nagu Hälvik-Jalgratturid, siis panen siia. Minu poolest võiks selle ka huumori alla tõsta, sest mina hakkasin naerma peale seda ja olin suht sõnatu.
Nimelt tulin esimest päeva siis sel aastal tsikliga töölt. Sõbra tsikkel ja suht ettevaatlikult.
Peterburi tee algus on alati ummikus, kuna seal teetööd (liikusin Peterbuti mnt Tartu mnt suunas)
Kuna seal viimases lõpus on palju vaba ruumi ehitustööde tõttu, siis saab tsikliga neid kasutada. Ja osad juhid tõmbavad paremale, et mahuksin mööda. Esimese sõidu kohta väga hea mulje. Läksin siis sealt Statoilist läbi, mis on vahetult enne Tartu maanteed, et mitte trügida autode vahel. Ja väljumine sealt tanklast on "kõnnitee" kaudu, mis on ikka oma 3-4m lai.
Sõitsin siis sinna ääre peale ootama, et tuleks mulle sobiv auk, kuhu siis vahele minna. Kuni kuulen: " Kao kõnniteelt ära, s**t."
Mul alguses lõi juhtmed kokku, et oota mis asja ja siis hakkasin naerma. Vaatasin, siis kes minu olemusest siis nii hästi on aru saanud - näe noor isa väikse tütrega sõitsid jalgrattaga minust mööda.
Siinkohal tervitused sellele ratturile, oled oma tütrele hea eeskuju
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.