Streetmoto Orienteerumissari 2013

Kasutaja avatar

Teema algataja
StreetMoto
Kaupmees
Postitusi: 2456
Liitunud: 04 Okt 2004, 15:51
Asukoht: Tallinn, Hiiu/Pääsküla
Tänatud: 198 korda
Kontakt:

Re: Streetmoto Orienteerumissari 2013

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

  1. Kärus tulijatele on ainuke võimalus jätta auto mandrile Virtsu sadamasse või lähistele ja siis pühapäeva hommikul taas tsikliga finshikohast autoni kruiisida. Saarlasele on ta tõesti vähe tüütu, sest tuleb hommikul praamiga sõita. Aga enamik osalejaid on ikkagi mandrilt ja kuskile pidi "kuldse keskpunkti" leidma. Mandrielanikule oleks asi veel hullem (vt. punkt 3)

  2. Võistluseelset ööbimist orgunnitud ei ole - samas on piirkond selline hajaasutsusega, et vabalt saab lähema 5km ulatuses telgid ja baforeparty püsti panna. PS! kui beforeparty vajadus tõesti väga aktuaalseks kujuneb, siis mul on Tuudi lähedal tõenäoliselt üks koht, kuhu selle siiski orgunnida saaks aga kuna pole minu koht, siis vajab see eelkooskõlastust. Sinna saaks muide jätta ka auto terveks nädalavahetuseks. Kui ikka juba arvestatav punt seda vajab, siis hakkan tegelema!

  3. Regamise algust ei saanud enam hilisemaks lükata, sest arvastama peab päevase "praamisõidukaoga" (tegu ju ikkagi põühitrassiga saarel :-)) ja ei jõuaks hilisema stardiaja korral õhtuks mõistlikul ajal enam finishisse. Mängisin läbi ka stardi saarelt, kuid see oleks tähendanud hommikust veel varast ärkamist, sest siis peaks stardiks juba saarel olema ja stardikoha globaalses mõttes ei oleks erinevus suur. Pigem jätame võistlejale valiku millise praamiga ta üle läheb, sest mandril on ka hulk punkte koguda. Võru ja Narva inimesed peavad tõesti kella 7-se ärkamisega arvestama... No üle 3,5 tunni ei sõida laupäeva hommikuse liiklusega küll kuskilt Tuudile! Oleks vaja 11.00 saarel olla, siis oleks veel kriitilisem ja varasem ärkamine!

  4. Kui võtad 32 punkti, siis viimast kahte võetud punkti lihtsalt ei arvestata, õigemini nende jaoks pole konttroll-lehel
    kohtagi :-) Võistleja peab ise tegema valiku, millised 10 punkti on tema jaoks ajaliselt või piirkondlikult ebameeldivad ja need saab välja jätta.

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”