K: Madalamad jalarauad?
-
StreetMoto
- Kaupmees
- Tänatud: 205 korda
- Kontakt:
Re: K: Madalamad jalarauad?
Mulle jääb veidi arusaamatuks see, miks tegeletakse hobiga, mis ei paku naudingut. Kui mul tennisemängu tõttu ranne haigeks jääb, siis ei sobi see mulle järelikult ja ma ei lähe otsima füsioterapeuti, kes hakkaks mulle määrama ravi, et kuidas ja mis asendiga randmevalu parandada saaks. Kui mulle ei sobi pikamaajooks, sest põlved hakkavad valutama, siis ei pea ma iga hinna eest sellega tegelema või siis läbi pingutuste ja valu otsima abi, et sellega siiski tegeleda. Kui tsikliga sõitmine ikka ei sobi ja tervisele hakkab, siis järelikult on miskit paigast ja ei tasu jõuga pungestada asja, mis ei istu! Jalaraudade nihutamine ei lahenda teemaalgataja probleemi - olenamata tsiklist peaks end ikkagi tundma turvaliselt ja mugavalt ning tsiklist "ülekäivalt" - vastasel juhul muudab su hobi sind endale ohtlikuks ja selle "tarbimine" on kokkuvõttes vastumeelne. Reite kramplikus ei seisne sõiduasendis, vaid pigem psühholoogias ja koostöös tsikliga. Näiteks - kas kardad (kasvõi alateadlikult - tsikli võimsust, ebakindlust järsemal pidurdamisel?) miskit ja ei tunne end tsikliga liigeldes kindlalt? Kui oled tsikliga sinapeal, siis võid jalad-käed lahti lasta ja oma ahtriga tsikli liikumist suunata. Miskit ei saa krampi kiskuda, sest kõik jäsemed peavad sõidu ajal olema lõdvad.
See on minu arvamus ja seisukoht aga see ei päde absoluutsele tõele ![]()
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.