Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

uljasvaluvelg
Tsikkel: Honda Transalp

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas uljasvaluvelg »

Eile u.22.30 Tabasalu mäest alla sõites sõitis üks BMW X5 mulle mingi 10 cm. kaugusele tagarattast. Pöörasin stikliseljas näo tema poole ja tegin küsiva šesti. Seepeale tõmmumat sorti 45-50 aastane mees vehkis kätega ja sõitis mulle veel lähemale. Järgnevalt sõitis ta üle igasuguste teemärgistuste mulle kõrvale selge sooviga minust sellel teel vabaneda. See aga ei sobinud minule ning kasutasin natuke mootorratta kiirendusvõimet. Enne ringteed tekkis jõmmil võimalus keskmise raja kaudu võimalus mööda sõita ja minul uitmõte, et püüaks "härraga" vestelda, seega otsustasin talle järgneda. Seepeale lõi onkel oma bemmi rattad plokki, millegipärast olin selliseks manöövriks valmis. Ringteelt lahkus ta vasakule elamurajooni vahele ja kui talle kõrvale tõmbasin, märkasin et onu helistab mobiiliga. Jõudes järeldusele, et ju ta kutsub ema appi, ning minuga ta vestelda kohe kindlasti ei taha, lugesin olukorra lõppenuks ja suundusin edasi Tallinna poole.
Kuue hooaja jooksul pole veel kordagi õnneks sellise hälviku otsa sattunud. Kahjuks unustasin suure sagimise sees ka numbrimärki vaadata.

Honda Transalp

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”