Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!! → Re: Õnnetused mootorratastega
Re: Õnnetused mootorratastega
Yerba ja Tõnis ma olen teie poolt. Ma olen vaevu 30 ja mul on kaks last. Tore tüdruk ja pisike poiss.
Kui mu sõber ennast puusse sõitis siis kulus mul aastaid aru saada sellest, et ta ise oli süüdi. Ma arvan siiamaani, et ta on tore kutt ja ta elab minu ja mu sõprade südames.
Aga tõde on see, et autos oli veel kolm kaasliilejat ala 18-22 aastased noored neiud kes õnneks jäid ellu. Noormees ületas kiirust suud räägivad, et oli tarvitanud alkoholi. Alguses kohe ei tahtnud kuidagi seda uskuda no ei tahtnud ja kõik, küll me rääkisime purunenud rehvist jne jne jne. Aga tõde oli see, et ta oli auto nimodi segamini sõitnud linnas, et kiirus pidi olema ikka väga korralik.
Teine õnnetus mis juhtus juhtus minu sugulase isaga. Ta oli siis 13 aastane tüdruk kui ta isast kes kulges koju, sõitis purjus veoka juht temast üle. Vanaema näitas mulle pilte matustelt ja selle mehe pilte enne õnnetust kus oli ta elurõõmus.
Mõlemal juhul oli tulemus kui kirst lahti tehti frankenseteinid. Ma ei tundnud oma sõpra ära see kes kirstus oli ei olnud üldse tema.
Mõlema õnnetuse olid põhjustanud inimesed kes natuke rohkem endale lubasid. Üks lubamine sai saatuslikuks endale (tagajärgedest ma ei räägi sugulaste psüh. traumad. ema kes toodi matustele kirstu juurde rahustite najal, kes ei seisnud püsti ja kes nuttis isegi siis kui pisaraid lihtsalt ei olnud). Teisel juhul minu sugulane kaotas isa. Pikad kohtu protsessid jne jne jne. kusjuures kuna tegevus mu sugulasega toimus venemaal siis seal osteti kõik ära ja see joodik juht kõnnib siia maani vabalt vabaduses edasi.
Selle konkreetse õnnetuses osalejaid ma otseselt ei tundnud, küll aga Eesti on ni pisike, et mu tuttavad tundsid.
Iroonia saatsusel mees kelle rataste alla naad sattusid on DINAMO motoklubi vana ja ka teda tunnevad tuttavad ta oli seal üks vaimseid tegelasi kui ei eksi. Ega ta seda väga rahulikult vist ka üle ei ela.
Mis on kogu mu jutu moraal. Ma siin loen kogu seda Sõida kiiresti ja sure noorelt juttu ja mul hakkab hirm oma laste ja lähedaste pärast...
Tuletan teile meelde, et mootrorratas ei põrka kokku autoga vaid sõidab salongi sisse kiirusel nii üle 70kmh!
Kui te lubate natuke rohkem endale, siis palun mõelge kelle arvelt te seda natuke lubate.
Kõik kes, tulevad ütlema et, tegu oli õige minge rääkige seda kangelase juttu nende lastele nii umbes viie aasta pärast vaadake sügavalt silma ja öelge kui lahe on endale natuke rohkem lubada.
Ringraja võtted ei sobi tavaliiklusesse! Ja see on fakt. Ja see Mendi jutt mul on nii mõnigi sõber tööl kiirabis politseis ja päästeametis. Mõni neist käis ka seal väljakutsel. Ja loodan, et teil ei tule sellist juhust kus te peate neile silma vaatama selle pärast, et lubasite endale natuke rohkem, kus agonaalses hingamises vaatate neile otsa ja saate nende silmist aru, et see METNT tahab sind väga aidata aga sinu eluga mitte kokkusobivad vigastused on nii suured, et aidata on hilja. Aga kui tore on, et sai natuke rohkem endale lubatud.
Vuuuh sorry mehed natuke kees üle...
Ka mina ei ole nunn ja olen endale lubanud nii mõndagi.aga see kõik on jäänud mõistuse piiridesse ja ma tänan jumalat, et kõik jäi piiridesse... Ja tegelt tuleks algatada viisakate tsiklimeeste ühing. Ning tuleb teha shokikoolitusi ja tuleb propageerida korralikku liiklemist ja viisakat suhtumist kaasliiklejatesse. Autokoolis on vaja näidata rohkem verd ja lahtist luud. A sorry paljudel kes ennast tsiklimeheks loevad pole isegi lube.
Elu on lühike. Võrreldes paljude protsessidega on inimese elu ikka väga lühike ja seda veel lühendada endale või kellegile on ikka väga vale.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.