Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!! → Re: Õnnetused mootorratastega
Re: Õnnetused mootorratastega
Pihelgas kirjutas:lp. kommentaatorid, kas te tõesti arvate, et teie faking eksperdi arvamus loeb midagi hukkunude lähedastelele? kui sul on kolm last siis tegele nendega, mitte ära õpeta ülejäänutele, kuidas ellu jääda. ka sul on luukered kapis, lepi sellega. foorum on mugav koht targutamiseks, matustelt oleks teid selle jutuga teise hauda pekstud. arvestage, et teie enda surm tsikliavarii järgselt tekitab samasuguseid spekulatsioone, soovin teile wifi levi sinna, et end õigustada.
Lugupeetud mode.
Ma arvan tõesti, et minu faking eksperdi arvamus ei loe lähedastele. Ja nagu näha, siis ei loe ka mitmetele siinsetele arvamus, et tasa ja targu ja võltsimata numbrimärgi all sõitmine on parem kui võltsitud numbrimärgi all - mm, kiiresti sõitmine? Mis siis üldse loeb? Kas peab nüüd aru saama sellest nii, et sigadusi liikluses teha on igati hea ja sünnis ning foorumi järelvaatajad moded ( hea küll, üks neist ) toetab sellist teguviisi ja eluviisi?
Kolme lapsega tegelen piisavalt. Ülejäänute kõigiga tegeleda ei jõua. Aga tahaks. Et noored ei sureks noorena.
Väga tõenäoliselt ma ei sure tsikliavarii tagajärjel ( saan lausest nii aru, et see on nüüd mulle soovituslik surm siin ). Suren küll ühel päeval, aga loodetavasti teistmoodi. Võimalik, et valusamal ja piinavamal viisil. Aga vähemalt vanemana kui ma praegu olen.
Mis selle foorumi mõte siis üldse on, kui siin mitte arvamust avaldada ning proovida inimesi vähe rohkem ette mõtlema panna ( targutada, nagu seda nimetad )?
Olge mõistlikud, tehke vahet tagantjärele targutamisel ning sellel osal, mis proovib panna järgmisi rattureid ette mõtlema ning mitte end niimoodi hukka saatma...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.