Tsikkel ainsaks sõiduvahendiks
Re: Tsikkel ainsaks sõiduvahendiks
reimps kirjutas:Tegelikult on niimoodi, et teemaalgatajal puuduvad absoluutselt mingidki kogemused tsikliomamisest, seega ta ei saa olla oma otsust labi moelnud. Kuna ta ei oma kogemust, siis see otsus tulebki kallutatud.
Fakt on aga see, et esimene ratas peab olema second-hand, sest siis on materiaalne kahju oluliselt vaiksem ja nu**i vahem kui uut liisides. Ymber motleb ta aasta-paari jooksul kindlapeale.
Ehk siis sina kui tsikliomanik ja mingitegi kogemustega antud vallas, suudad teha kaalutletud otsuse, teemaalgataja ei suuda. Ja nii ongi, las lykkab mind ise ymber nyyd
Reimps, lihtsalt infoks, et see mu esimene ratas mida ma oman ja viimased kogemused jäävad 19 aasta tagusesse aega kui tatikana sai vanade Jawade, Pannoonia ja krt teab mis nimeliste aparaatidega põristatud. Viimane sõit oli vist lubade eksamil ja nüüd 19 aasta järel esimene pärast kaupluseuksest väljumist uue rattaga. Tegelt sorry, paar päeva enne käisin õppeplatsil autokooli rattaga kätt soojaks tegemas ja 1 foorumikasutaja andis ka oma ratast proovida ning jagas õpetussõnu. Seega kogemust oli umbes 1,5 tundi, aga reaalselt oli selleks ajaks ratas juba ostetud.
Lihtsalt enne otsuse tegemist mõtlesin vähe põhjalikumalt + ja - pooled erinevate rataste puhul läbi. Istusin kuivalt kaupluses ratta seljas ja mõtlesin kas ma tahan sellises asendis ringi sõita, kas tundub nauditav või mitte. Aga see olin mina ja ma ei väidagi, et kõigi puhul on selline käitumine õige. Aga ma ei nõustu ka väitega, et ainuõige on kasutatud ratta ost.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.