Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!!

Kasutaja avatar

Maruliis
Tsikkel: Kawasaki kx250f

Re: Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!!

Lugemata postitus Postitas Maruliis »

Erkki kirjutas:
maruliis kirjutas:

Miks ei muutu, kui su sõber on selline "idioot" siis vaid üks kõne ja ta saab oma õppetunni enne kui end surnuks sõidab... ehk siis kõik on meie endi kätes... mina olen oma sõpradele 110 helistanud kui nad on arvanud et joobes peaga on äge sõitma minna (mul on suht ükskõik mida nad sel hetkel minust arvavad ja ma tean et 20 aastat hiljem vb nl alles koidab et ma käitusin õigesti), ja ma arvan et ka mingile ilgemale "rinakmehele" ilma mingi süümekata saadaks politsei kaela, jah kui tal just ei ole hea tuttav seal ametis, siis on keerulisem... ehk siis ignorantsus on see mis laseb idiootidel võimutseda...

Ma sõidan ka ringrada aga tavaliikluses sõidan nii nagu peab ehk siis reeglite kohaselt kui ma aruharva üldse tsikkliga liiklusesse lähen.
Ma ei õigusta hukkunu teguviisi mitte mingil moel ja ei kiida seda heaks...ma lihtsalt ütlen, et siin foorumis sellest jagelemisest ei muutu mitte midagi. Kõik algab ikka inimesest endast, see on kahjuks muutumatu fakt!
See on hea, et sa oled üritanud oma joobes sõpru peatada ja neid tagasi maapeale toonud aga ma usun, et sind ka ei jagu igale poole ja igale oma sõprade üritusele kus on võimalus, et keegi tahab sõitma minna. Kes siis neid päästab?
Ps, olen ise ka sõpradelt võtmeid käest võtnud ja pole enne tagasi andnud kui alkomeeter näitab kolme nulli aga s*** lugu on see, et alati on tulemas järgmine nädalavahetus...

mul ei ole neist hukkunutest midagi, kahju vaid... Ma pole kordagi Toomast ja Helenit taga siunanud, ei tundnudki neid ja raja ääres pigem jäid positiivselt silma, armas paar keda pildile püüda...
Ma räägin suhtumisest, mis on veidi või lausa liiga nõme... Enne kui keegi end surnuks pole sõitnud, siis öeldakse, et miks rääkida kui midagi pole juhtunud... Pärast kui keegi end surnuks sõidab, siis ei või rääkida... Reklaamime aga 'märka ratturit" aga sellised liiklejad tekitavad kaasliiklejates selle kampiaania suhtes kergelt öeldes ükskõiksust, aga tegelikult lausa viha... Proovi sa seda 200 km tunnis asja märgata või temaga arvestada...

real agraarbaikerbeib - see on siis maakast mootorratast omav tütarlaps, kellel on suu mmm-i asemel õlut täis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”