Tsikkel ainsaks sõiduvahendiks
Re: Tsikkel ainsaks sõiduvahendiks
Tort kirjutas:Lucky you sellisel juhul. Point oli pigem see, et laenuga on mõtet osta eluks vajalikke asju või midagi, mis lisakäivet tekitab. Telekas või tsikkel pole eluks vajalikud. Eks sõltub inimese käivetest, sinu puhul on võib-olla tõesti kalli motika laenumakse nuusata ja kaob muude kulude-tulude sisse ära. Mina eelistaks osta sellise tsikli, mida ma jaksan kohe osta või võimendada seda pisikese tarbimislaenuga.
Nõus sellega, et prioriteedid peavad paigas olema ja kui kodu pole, siis tsikli ost oleks küll vale mõte. Aga kas liising, laen või kohe välja ostmine, siis siin tasuks alati enne mõelda. Nimelt võib küll olla vajalik ostusumma olemas, kuid kui pärast seda jääb rahakotti vaid tuul, siis võib laen-liising olla isegi parem mõte. Maksad küll natuke rohkem kokkuvõttes, kuid maandad riske ja raha jääb ka ootamatusteks. Tean seda omast kogemusest, kunagi tudengina sai auto ostetud kogu säästude eest, aga esimese remondivajaduse saabudes oli kergelt öeldes puuks, polnud mille eest remontida.
Tort kirjutas:Kogemusest - mismoodi sa saad peal istudes ja kogemusi mitteomades teada, et sulle ei meeldigi r4 vaid v2?
Ega peal istudes ei saagi, selles osas oligi "põrsas kotis". Aga noh mingi eeltöö sai ikka tehtud, vähemalt teoorias ja ega nad nüüd 100% üksteisest ka erine, edasi viivad mõlemad. Pole küll eriline motopede või nii, aga mingid teadmised ja ettekujutused mootori eripäradest on, vähemalt loodan nii
Seni olen rahul, mulle meeldib see vääne natuke madalamalt ja sellega kaasnev heliline sound. Ja kui konkreetselt minu ratast silmas pidada, siis mul V4.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.