Aprilia Tuono
-
renXx
- Tsikkel: Aprilia Tuono RSV 1000r
Re: Aprilia Tuono
Õlide kohta olen ka ise igasugu hirmujutte kuulnud. Sellepärast kasutan enda 2006 aasta Tuonos (Ls.8900km) ainult Agip õlisid. Jama on ainult selles, et Eestist pole tavaliselt seda saada. Õnneks on Soome.
Ei hakka uut teemat tegema, aga hoiatuseks teistele Aprilia omanikele ja mitte ainult hoiatuseks, vaid ka riisiveskite omanike tuju tõstmiseks kirjutan elektrilise juhtumi.
Kevadel peale jahutusvedeliku vahetamist (ma ei kujuta ette, kas see sai sellest olla, aga mida iganes) tekkis "kellade" alla udu. Kuna see käis pinda, siis kiskusin kellad lahti, kuivatasin ära, töötlesin uduvastase ainega ja panin kokku tagasi. Siis algas Pokerrun
Kes käisid üritusel teavad, kui suured raheterad alla sadasid. Mõtlesin kohe sellele mida siit foorumist vesi-Aprilia kuulnud olen ja olin rõõmus, et mul on kõik hästi. Siis aga tekkis esimene häda. Kõigepealt loobus toimimast nn. kompuutri lüliti(nupp lenksul) Nullis koguaeg odo ära. Koju jõudes lasin nupu õhuga kuivaks. Olles juba siis veidi hell niiskuse suhtes, kiskusin kellad uuesti lahti ja tihendasin võimalikult korralikult kellaploki ära. Aga nagu ka veekindlate kelladega on lood, nii oli ka Tuono kelladega, et vee sisse lasi, aga välja enam mitte. Ühel kenal päikesepaistelisel suvepäeval lakkas töötamast uuesti kompuutri nupp ja ka displeil oleva valgustus (ainult see valgus, mis valgustab dispeid), kõik muud ledid viled töötasid. Lammutasin kellad uuesti algosadeks ja avastasin, et skeem on alt osast täiesti roheline ja ära oksüdeerunud. Puhastasin mis ma puhastasin, aga asja sellest enam ei saanud. Lõpuks sain tahokast ka jagu. Hetkel on siis näha ainult kiirus, mootori töö temp ja kilomeetrid mida nullida ei ole võimalik. Samuti ei saa kella õigeks, ega kasutada ühtegi funktsiooni mis vajavad lenksul olevat nuppu. Paari päeva jooksul olen täheldanud veel, et alati ei saa ka motikat käima. Ette tulev Service kiri ja punane hüüumärk põleb. ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.