15-16 juuni. EDRA Nationals 2013
-
- Tsikkel: HayabusaTurbo 350 HP/300 TQ
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 4 korda
Re: 15-16 juuni. EDRA Nationals 2013
Päris cool laupäev oli jahh lõpuks - sai seda kiirendushooaega juba nagu oodatud kahh !!! Ilm muidugi üllatas,et nii ilusaks läks ikkagi , kuigi sellise vastutuulega mina vist polegi võistelnud . Sõitmist ei seganud minul , kuid kergetel meestel oli väidetavalt korralikult lükanud
Kaalust rääkides sai ka huvi pärast kaalutud kogu oma võistlustulle minev träni , tsikkel 265 kg (paagis ca 10 l kütust), kombed/kiivrid/jutud 12 kg , mina ise 90 kg ----- minu silmad peale kaalu kokku arvutamist Võrdluseks soomlase gixxer 1000 kaalus 170 kg.
Ja ta ise ka suht madal poiss . Ime ,et see oranz rong mul üldse 9,4 sec. paar sõittu välja pani
Aga varu veel on , kuna ikkagi näitas ratas , et läheb ka kehva stardiga järgi ja vahel ka mööda (talvel juurde hangitud ca 75 rwhp oli ikkagi kasu finaalis
)Mõni 250 kmh . lõpukiirus tuli ka . Ning "pardakaamera" salvestistest selgus,et millegi pärast ei lasknud ma sõittes esimest käikku piirajani ,vaid vahetasin alati 7-8 tuh. juures teisele ära . Vist kartsin seda püstloodi minevat busat ikka liiga palju
Järgmine kord proovin paremini teha .
Uutele sõitjatele muidugi kõvasti patsutust õlale ja jätkuvat isu veel sõitma tulla võistlustele . Võtke sõpru ka kaasa Busajani reaktsioonid olid kusjuures ju ülikõvad , 0.0 0.1
Ja Priit võttis kohe teise koha - pole vigu ju
Millalgi saab vast mingeid videosi ka ülesse !!!
Järgmise etapini seltsimehed
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.