Õnnetused mootorratastega
Re: Õnnetused mootorratastega
Seal on see foor kuna seal on spordirada, et jooksjad ja ratturid ei eeldaks. Tistmik on tõesti nõme läbi aegade olnud teised kaks on sõpaka ja haabersti ring
ma näen iga päev kuidas tsilklipoisse sõpaka ringil pressitakse. Ja üks koht kus ma närvi läksin on tammsaare pikendus ärimaja vastas sisse kus tulles ülemiste poolt keeratakse k rautasse või tagasi. Üks blond bimbo mobiiliga keeras seal ringi ja jäi peaaegu seisma mobiil kõrva ääres mina tulin seal juba oma 65 75 ga ja raisk ta tuli kohe ette ja no jäi ila venitama ai raisk ma ütlen mis monöövri ma seal tegin nagu tank stalingradi all aga jäin püsti ja sain mööda tagapool seljaalapiirkonnas tundsin sellist korrapärast junnilõikuslihase korrapärast tõmblemist. Aga ega see tädi arugi ei saanud mis juhtus... Vahepeal tuli küll mõte et teeks temast küborgi lööks tutitelefoni talle kõrva kinna!! Aga ma olen viisakas taltsutasin oma emotsiooni ZEN noh! Ja pealegi väiksemaid ja nõrgemaid ei tohi lüüa. Ja nii ma sõitsin edasi ja mõtlesin igasuguseid mõtteid, et valge ei ole valge külme ei ole alati külm aga raisk see chik miltitaaskida ei oska raisk!