väga kurb lugu
-
- Tsikkel: Victory
- Kontakt:
Ei vaidle Krisile vastu. Kõige tähtsam lüli tsikli juures pidi olema ikka see sadula ja lenxu vaheline lüli....
Mõtlema pani aga minu ema pisarad kurgus kõne mulle kohe hommikul kui oli õnnetusest raadiost kuulnud,sest elan mina kohe sealsamas vahetusläheduses,peale seda kohe ka lähedase tuttava kõne. Oli ju minugagi 3 nädalat tagasi juhtunud avarii,milles oli süüdi tagasipööret tegev aotijuht,kes külge keeras,aga mina selles õnnetuses suurt viga ei saanud.
Seega tean,mida võis tunda selle "mehe" (ise paar aastat noorem) ema,kui sai tead,et see oli tema poeg,mitte mina....
Kurb,lihtsalt kurb,nüüdseks Bikersi nurgal juba hulk lilli ja küünlaid,tegin isegi leinaseisaku seal, sügav kaastunne omakstele.
Temale: rest in peace !
Teile kõigile : Ride in Peace !
Mõtlema pani aga minu ema pisarad kurgus kõne mulle kohe hommikul kui oli õnnetusest raadiost kuulnud,sest elan mina kohe sealsamas vahetusläheduses,peale seda kohe ka lähedase tuttava kõne. Oli ju minugagi 3 nädalat tagasi juhtunud avarii,milles oli süüdi tagasipööret tegev aotijuht,kes külge keeras,aga mina selles õnnetuses suurt viga ei saanud.
Seega tean,mida võis tunda selle "mehe" (ise paar aastat noorem) ema,kui sai tead,et see oli tema poeg,mitte mina....
Kurb,lihtsalt kurb,nüüdseks Bikersi nurgal juba hulk lilli ja küünlaid,tegin isegi leinaseisaku seal, sügav kaastunne omakstele.
Temale: rest in peace !
Teile kõigile : Ride in Peace !
Happiness is: Finding you have another gear left
(Turist T200M)>(voshod)>JAWA250>(jawa638)>(gsx400e)>K-750>(vx800)-
Moto Guzzi California III>V92C
(Turist T200M)>(voshod)>JAWA250>(jawa638)>(gsx400e)>K-750>(vx800)-
Moto Guzzi California III>V92C
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.