Küsimus müügis oleva ratta kohta - kellelgi infi?
Re: Küsimus müügis oleva ratta kohta - kellelgi infi?
Rivo201 kirjutas:Olgu siis mainitud, et müüja ja ratta õige omanik on tuttavad (müüja sõnutsi) ning A-poole dokumendid on tema tuttava käes. Kuna nad on tuttavad, siis ei näinud müüja tol hetkel vajadust vormistada müügilepingud. Lisaks olgu mainitud, et eelnev on tsiteeritud müüja sõnade kohaselt
Seda juttu ma olen kuuldnu liiga tihti, et uskuda
Sõber kunagi ostis omale sedasi auto. See oli oma 10a. tagasi. Jäi ka uskuma siis kui ARKi jõudis siis tuli välja, et auto on arestitud ning seda müüa ei tohi. Müüa oli selle aja peale oma telefoni jäädavalt välja lülitanud. Ma ei teagi kuidas tol hetkel see asi lahenes sõitis ki nimodi kõike sai teha kindlustust ülevaatust aga müüa ei saanud.
Teine põhjus miks nii tehakse on see, et viimasest papis ostetakse masin ja siis lihtsalt pole raha regamiseks. Ja nii sõidetaksegi, samas sellise raha eest võiks ikka dokid korars olla, enne raha ei maksaks kui ark läbitehtud. See on ju ka võimalus sellises kahtlases olukorras.
kui ratas on korras
ja on kindel soov seda osta
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.