Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 164 korda
Tänatud: 356 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Järgnev sobib nii siia kui ka "Õnnetused mootorratastega" alla, aga kuna antud juhul kannatajaks ainult ratas ja juhi tegutsemist iseloomustaks rohkem selle teemaga sobivana, siis lisan siia.
Meil on 2 korrusmaja vastakuti ja mõlema maja ees käib parkimine põhimõttel, et majapoole jäävas servas pargitakse teega paralleelselt ja teises servas teega risti. Mõned päevad tagasi tekkis vastasmaja ette R6, pargib end teega paralleelselt. Täna siis 1 vastasmaja elanik asutas oma teega risti pargitud Nissani pargimaasturiga sõitma ja hakkas tagurdama. Vaatan, et laseb jube uljalt ja otse Yamule küljepealt sisse ning nätaki ratas külili. Kusjuures ratas oli pargitud sama trepikoja ukse kõrvale millest ta ise välja tuli. Ehk, siis ca. 10 sekundiga suutis ära unustada ratta olemasolu oma auto taga.
Aga edasi siis nii, et manööverdas veel, jättis auto seisma ja läks vaatama mis kolin oli. Nähes ratast pikali, tõstis selle kuidagi püsti, viskas küljest äralennanud tagaistme omale kohale ja kõik. Seejärel kiire pilk üle maja fassaadi, et kas pealtnägijaid oli ja nägeš, ehk autosse ja minema. Natukese aja pärast tuli tagasi ning ei teinud teist nägugi, ning 5 mintsa pärast uuesti minema. Oleks siis pannud oma numbri rattaomanikule infoks, ei miskit. Mul viskas harja punaseks, no wtf! nii ei tehta, eriti veel oma naabritega. Kuna ratturit polnud varem näinud, siis ei teadnud kelle rattaga tegu ja kuna naabrivalvet ka ei pea, siis ei osand muud teha kui kõne 110 ja andsin info koos tsikli numbriga neile, et helistagu omanikule, las too vaatab oma ratta kahjud üle. Samuti nõusoleku anda minu number rattaomanikule, et saab siis info süüdlasest ja kui too eitab, siis olen nõus ka tunnistajaks olema.
Lõpuks sain ratturi ise hoovipealt enne politseid kätte. Noor vene poiss, alles hiljuti siia kolinud. Ratta kahjud suured polnudki, mõned kriimud siin-seal ja esikondlis pisike mõra. Kõige rohkem oli räsitud kukkumispunn, aga see oli vist juba ennegi pihta saanud. Tundus, et see polnud antud rattal esimene külg maha olukord. Politsei oli nõus kiirelt kohe avariigrupi saatma ja asja ametlikuks panema, ehk siis õnnetuspaigalt ärasõit jne. Omanik arvas, et pole vast selliseid sanktsioone vaja ja saab süüdlasega ikka ise asjad aetud.
Aga poleks ma täna poole päeva pealt kodukontori tulnud ja poleks mul lolli kommet telefoniga rääkides enamus aega aknast välja vahtida, siis poleks omanik ehk teada saanudki, et tema rattaga selliselt käituti.
Kokkuvõttes õnnelik õnnetus, sest kahjud väiksed ja süüdlane käes. Aga krt, kui tegid, siis ole mees ja vastuta, mitte ära s.tu oma maja ees naabrite peale!

Viimati muutis M.T., 11 Juul 2013, 08:11, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”